Touch-enabled dashboard voor slimme apparaten die naar Amazon Fire-tablets komen

amazon device dashboard

Als je hebt geprobeerd je Fire-tablet te gebruiken als een thuishub met behulp van de verschillende tools van Amazon, is er nu een veel snellere manier om de leiding te nemen over je slimme apparaten voor thuisgebruik. Het nieuwe Device Dashboard van Amazon staat gepland om vanaf vandaag uit te rollen en zal je one-stop-configuratiescherm zijn voor al je met Alexa verbonden slimme apparaten, van slimme lampen en stekkers tot beveiligingscamera’s en thermostaten.

Je hebt toegang tot het Device Dashboard via de nieuwe Smart Home-knop in de navigatiebalk van je Fire-tablet, zodat je het dashboard snel kunt oproepen vanaf het startscherm, het vergrendelscherm of terwijl je een andere app gebruikt.

Net als hubs op de Smart Displays van Google en de Home-app van Apple, moet je een smartapparaat instellen en configureren met de Alexa-app voordat je het kunt bedienen met het Device Dashboard. We hebben het nog niet kunnen testen, maar een screenshot van Amazon onthult knoppen aan de bovenkant van het scherm waarmee je al je slimme lampen, stekkers, schakelaars en andere slimme apparaten met één tik kunt bedienen.

Onder die knoppen bevinden zich tegels voor vastgezette en recente slimme apparaten. U kunt bijvoorbeeld op een tegel tikken om een ​​geselecteerde slimme lamp in en uit te schakelen of de helderheid ervan aan te passen, terwijl u op een andere tegel de live feed van een beveiligingscamera kunt bekijken.

Hoewel je Alexa-compatibele smart home-apparaten al kunt bedienen met de Alexa-app op een Amazon Fire-tablet, moeten gebruikers van app wisselen en in het menu Apparaten graven. Met het nieuwe Device Dashboard kunt u uw slimme apparaten beheren, zelfs als u een andere app gebruikt, en zonder dat u naar extra menuschermen hoeft te gaan.

Nadat u het apparaatdashboard heeft geconfigureerd, worden uw aanpassingen gesynchroniseerd met alle Fire-tablets die aan uw Amazon-account zijn gekoppeld.

Het Device Dashboard wordt vandaag verwacht als een software-update voor ondersteunde Fire-tablets, inclusief de 8e en 10e generatie Fire HD 8Remove niet-productlink, de 9e generatie Fire 7Remove niet-productlink en de 9e generatie Fire HD 10Verwijder niet-productlink.

0 Shares:
You May Also Like