Toucan’s draadloze videodeurbel op batterijen heeft een verticaal gezichtsveld van 180 graden

toucanwirelessvideodoorbell

Toucan is een oude rot in het bouwen van veranda-georiënteerde huisbeveiligingscamera’s, en nu vertakt het bedrijf zich in videodeurbellen met de niet zo slimme naam Wireless Video Doorbell. Dit is een oplaadbaar model op batterijen dat geweldig zou kunnen zijn voor huizen zonder bestaande deurbelbedrading.

De Toucan wordt geleverd met één batterijgevoede draadloze (Bluetooth) gong die binnen of buiten het huis kan worden ingezet, en u kunt extra gong kopen en deze op meerdere locaties inzetten. De bel bevat zes verschillende meldingsgeluiden.

De camera op de Toucan Wireless Video Doorbell is uitgerust met nachtzicht en passieve infrarood bewegingsdetectie, maar een van de meest indrukwekkende kenmerken is het verticale gezichtsveld van 180 graden. Zo zie je direct onder de deurbel een pakket dat op de veranda is achtergelaten.

Video wordt vastgelegd in een resolutie van 1.504 × 1.504 pixels, en een unieke functie genaamd “focusgebiedscherm” stelt u in staat de camera op een geselecteerd gebied van het scherm te vergrendelen, zodat u iets als een pakket in een foto in de gaten kunt houden. in-beeld-achtige weergave in de Toucan-app.

De camera kan ook een live videostream naar Amazon Echo- en Google Home-smartdisplays sturen, evenals naar tv’s die zijn aangesloten op Amazon Fire- of Google Cast HDMI-dongles. Dankzij tweerichtingsaudio-ondersteuning kunt u iedereen ondervragen die uw veranda nadert. Als je niet thuis bent of gewoon geen zin hebt om met een bezoeker te praten, biedt Toucan vooraf opgenomen berichten, zoals “Sorry, we hebben het momenteel behoorlijk druk” – die je vanuit de app kunt activeren, ook als je niet thuis bent.

De deurbel heeft een IP56, wat betekent dat hij beschermd is tegen (maar niet ondoordringbaar voor) stof, en dat hij bestand is tegen krachtige waterstralen tot een mondstuk van 12,5 mm. Het moet dus worden beschermd tegen zo ongeveer alles wat Moeder Natuur erop kan gooien, en het is ook bestand tegen af ​​en toe een overstroming door een waterslang.

Toucan biedt tot 24 uur gratis terugkijkvideo. Als je meer geschiedenis nodig hebt, biedt een abonnement van $ 2,99 per maand zeven dagen rollende cloudopslag, de mogelijkheid om het beeld van de deurbel en de opgeslagen video te delen met maximaal 10 andere gebruikers en onbeperkte downloads.

0 Shares:
You May Also Like