Toucan onthult zijn eerste beveiligingscamera met spotlight

toucan security light camera tree

Toucan toonde maandag zijn nieuwste waren op CES, inclusief een nieuwe versie van zijn wifi-beveiligingscamera die wordt geleverd met een geïntegreerde schijnwerper.

De Toucan Security Light Camera wordt volgende maand gelanceerd voor $ 180 en omvat een videoresolutie van 1080p, nachtzicht, een sirene van 110 dB en op radar gebaseerde bewegingsdetectie.

In tegenstelling tot andere Toucan-camera’s, heeft de Security Light Camera een stopcontact nodig voor stroom, waardoor functies mogelijk zijn zoals 24/7 opname of het gebruik van de 1200-lumen spotlight van de camera voor continue verlichting.

Opslag in de cloud is gratis voor 24 uur aan rolling video-opslag, met abonnementen vanaf $ 2,99 per maand voor diegenen die clips langer willen archiveren.

Extra functionaliteit is beschikbaar via de bijbehorende app, waaronder bewegingswaarschuwingen, de mogelijkheid om aanpasbare bewegingszones in te stellen en vooraf opgenomen berichten om af te spelen wanneer beweging wordt gedetecteerd, liveweergave en on-demand video- en audio-opname.

Toekan beveiligingslicht camera installeren

Naast zijn nieuwe beveiligingslichtcamera, heeft Toucan ook updates aangekondigd voor zijn beveiligingscamera en videodeurbel, die we beide na CES 2020 hebben beoordeeld. Die apparaten worden nu geleverd met een grotere interne batterij van 6500 mAh, die een betere levensduur van de batterij zou moeten opleveren dan de modellen van de eerste generatie.

De bijgewerkte beveiligingscamera en videodeurbel zijn vandaag beschikbaar voor $ 110 en $ 120, terwijl de beveiligingslichtcamera naar verwachting eind februari wordt uitgebracht.

0 Shares:
You May Also Like