Toto’s nieuwe slimme toiletten zullen minder snel een stickerschok veroorzaken

washlet c5 lifestyle vignette 7x5 2

Toto staat bekend om het bouwen van uitgebreide stands op CES om zijn technologisch geavanceerde sanitaire voorzieningen te tonen en te demonstreren. Als je ernaar verlangde om je badkamer te verfraaien met een van de hightech toiletten van het bedrijf, zul je blij zijn te weten dat er een aantal relatief betaalbare modellen op de markt komen.

Toen we Toto’s CES in 2016 voor het eerst behandelden, kostte het eersteklas toilet bijna $ 10.000. In 2021 kun je diezelfde technologie kopen voor minder dan $ 1.500. Toegegeven, de Toto Washlet+ C2 (geïntegreerde afstandsbediening) en de Washlet+ C5 (afstandsbediening voor aan de muur) kosten nog steeds meerdere keren de prijs van een gemiddelde troon, maar ze zijn uitgerust met technologie die ervoor zorgt dat je billen brandschoon blijven. Bovendien belooft Toto dat het toilet zelf gemakkelijker schoon te maken is.

washlet c5 lifestyle vignet 7x5 2

De toiletpot is gemaakt van ultraglad keramiek. Door Toto’s Washlet+-zitting toe te voegen, wordt het toilet een bidet. Wanneer u het toilet nadert, spuit een “pre-mist” -functie geëlektrolyseerd water over het oppervlak van de kom boven de waterlijn. Door het water te elektrolyseren, wordt het omgezet in natriumhypochloriet – een ontsmettingsmiddel met een breed spectrum – en wordt het oppervlak van de kom nog gladder.

Bij het spoelen vult Toto’s Dynamax Tornado-technologie de kom met water van zowel de achterkant als de zijkanten om een ​​krachtigere spoeling te creëren. De combinatie van de gladde kom en de robuuste spoeling vermindert de kans dat vast afval aan de zijkanten blijft kleven, terwijl er minder water wordt gebruikt, ongeveer .8 gallon per spoeling. De vernevelingsfunctie vindt elke acht uur plaats om de kom schoon te houden en vermindert de noodzaak om agressieve chemicaliën te gebruiken tijdens periodieke reinigingen met een borstel of doek.

Naast het reinigen van de kom, gebruikt de bidetstang hetzelfde proces om zichzelf te reinigen. Er is ook een waterverwarmer aan boord en een deodorant om geurtjes op afstand te houden, en een blazer maakt de ervaring compleet door je billen na de show lichtjes te drogen.

Beide modellen vereisen een druk op de knop om het spoelen te starten. Als u op zoek bent naar een contactloze ervaring, moet u overstappen op een van Toto’s duurdere modellen, met prijzen vanaf ongeveer $ 2.500.

0 Shares:
You May Also Like