Top 5 handige Windows 10 Store-apps voor uw pc januari 2022

Onlangs geüpgraded naar Windows 10 en op zoek naar een aantal handige apps uit de Microsoft Store om aan de slag te gaan? Hier hebben we er vijf verzameld Handige Windows 10 Store-apps die meer mensen in 2021 zouden moeten gebruiken.

Microsoft To-Do

Microsoft To-Do (gratis) biedt gebruikers een eenvoudige interface om alles overzichtelijk te houden. U kunt uw eigen lijsten toevoegen en benoemen, en u kunt alles sorteren op naam, datum en voltooiing. Er is een My Day-functie waarmee je je kunt concentreren op bepaalde belangrijke taken, die aan het begin van elke nieuwe dag wordt gereset – To-Do zal zelfs taken voorstellen die je regelmatig moet voltooien. Je kunt zeggen dat de app werkt als een zeer gestroomlijnde lijst-app die kan worden gebruikt om eenvoudige boodschappenlijstjes of meer geavanceerde plannen te maken die locatiegegevens en datums bevatten.

Je kunt To-Do ook gebruiken als een app voor het maken van aantekeningen, door gedetailleerde notities toe te voegen aan elke taak, van adressen tot details over dat boek dat je wilt lezen, tot de website van je favoriete café. U kunt al uw taken en notities op één plek verzamelen om u te helpen meer te bereiken.

Microsoft To-Do maakt ook verbinding met het Microsoft-account van de gebruiker, waardoor alle aangebrachte wijzigingen automatisch worden opgeslagen in de cloud en worden gesynchroniseerd met andere versies van de app op iPhone en Android-smartphones. bij Microsoft Store.

Spotify-muziek

Toen Microsoft stopte met het mijmeren van Groove en suggereerde dat een overstap naar Spotify in orde zou zijn voor al je streamingmuziek. De app van Spotify is gratis en je kunt inderdaad van sommige delen van de diensten genieten zonder iets te betalen. Zoals het direct streamen van de nummers waar je van houdt, blader door de hitlijsten of start kant-en-klare afspeellijsten in elk genre en elke stemming. Radio speelt je geweldige nummer na geweldige nummer, op basis van je muzieksmaak. Ontdek ook nieuwe muziek, met geweldige afspeellijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt.

Als u echter muziek zonder advertenties en on-demand wilt streamen, als u offline wilt luisteren en als u de voorkeur geeft aan iets met betere kwaliteit, kunt u een premium abonnement overwegen voor ongeveer $ 10 per maand. Wat betreft de app, deze is gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk, zodat je je meer zorgen hoeft te maken over naar welk nummer je het eerst gaat luisteren in plaats van waar de afspeelknop zich bevindt. U kunt meer lezen over Spotify-muziek en deze downloaden van de Microsoft Store.

Enpass-wachtwoordbeheerder

Extra beveiliging wordt steeds belangrijker en een stap in de richting van meer beveiliging is het creëren van sterke, unieke wachtwoorden. Maar het is moeilijk om al uw wachtwoorden te onthouden zonder een wachtwoordbeheerder. Hier Enpass Password Manager (traditionele Win32, overbrugde versie van Enpass) app die alle functies heeft waar je van houdt, plus het is helemaal gratis. Profiteer van AES-256-codering, een wachtwoordgenerator, wachtwoordauditor en eenvoudige back-ups, plus profiteer van cloudsynchronisatie met services zoals Dropbox en OneDrive. Als u meerdere apparaten gebruikt, kunt u profiteren van platformonafhankelijke compatibiliteit.

Enpass zorgt ervoor dat u niet te veel wachtwoorden en andere inloggegevens hoeft te onthouden. Het beveiligt ze op één plek met uw hoofdwachtwoord en maakt ze overal en altijd toegankelijk – op uw smartphones, tablets of desktops. De app helpt je ook om sterke en unieke wachtwoorden te maken voor elke login zonder dat je die hoeft te onthouden. U kunt downloaden en meer lezen over Enpass Password Manager in de Microsoft Store.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express (gratis) krachtige bewerkingstool helpt bij het uitvoeren van basisbewerkingstaken zoals bijsnijden, spiegelen, roteren en rechttrekken, en u kunt de helderheid, het contrast en de belichting aanpassen. Het is een perfecte, lichtgewicht foto-editor voor informele gebruikers die uw systeem niet zal laten vastlopen.

Met Adobe Photoshop Express kunt u mooiere foto’s maken. Gebruik schuifbalkaanpassingen of automatische one-touch fixes om geweldige resultaten te bereiken. Als de app nieuw voor je is, zijn hier een paar manieren om je foto’s te verbeteren:

Instagram

De populaire sociale media-app “Instagram”, een eenvoudige manier om de momenten van de wereld vast te leggen en te delen. Volg je vrienden en familie om te zien wat ze van plan zijn en ontdek accounts van over de hele wereld die dingen delen waar je van houdt. Sluit je aan bij de gemeenschap van meer dan 500 miljoen mensen en laat jezelf zien door alle momenten van je dag te delen – de hoogtepunten en alles daartussenin.

Als je Instagram op je telefoon kent, voel je je hier meteen thuis. Veeg of scroll om door je feed te bladeren, nieuwe, interessante bijdragers te zoeken, je profiel te beheren en alle likes te zien die je hebt ontvangen. U kunt meer details over de Instagram Desktop-app downloaden en lezen in de Microsoft Store.

mijnTube

Als bonus: ik zou de Mytube-app ook aanbevelen, want er is geen officiële YouTube-app voor Windows 10, maar dat betekent niet dat je niet van al je favoriete video’s kunt genieten in een zelfstandige UWP-app. myTube (ongeveer $ 1,00) heeft een eenvoudige lay-out waarmee je gemakkelijk door video’s kunt bladeren en video’s kunt opslaan, maar ook kunt lezen en je eigen opmerkingen kunt maken terwijl een video wordt afgespeeld. Je kunt zelfs naar video’s luisteren terwijl je andere apps gebruikt, wat geweldig is als je een multitasker bent.

Als je niet zeker weet of myTube de juiste YouTube-app voor jou is, is er een gratis proefversie waarmee je elke drie uur een uur video kunt bekijken. Download de app uit de Microsoft Store.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like