Top 5 gratis PDF-bewerkingssoftware om PDF-documenten te bewerken, splitsen en samen te voegen

Zoals Microsoft Word en Excel “pdf” (Portable Document Format) documenten zijn ook een veelvoorkomend bestandstype en dat is populair bij bedrijven en particulieren. PDF-documenten zijn ontworpen om er op elk apparaat precies hetzelfde uit te zien en te gedragen. Dat maakt het een briljant formaat om te delen, maar soms zoeken we naar een manier om het PDF-document te bewerken en aan te passen als onze vereiste om onze taak gemakkelijker te maken. En voor degenen die op zoek zijn naar PDF-documenten bewerken. Hier de top 5 Best Gratis PDF-bewerkingssoftware Voor Windows 10 om PDF’s te bewerken, splitsen en samen te voegen zonder te betalen voor premium software.

Gratis PDF-bewerkingssoftware voor Windows 10

Hier zijn een verzameling van gratis PDF-bewerkingssoftware Voor Windows 10, 8.1 en 7 waarmee u gemakkelijk PDF-documenten kunt bewerken, wijzigen, zoals:

Markeren en onderstrepen van de tekst in PDF-trainingsmateriaal voor een cursus die u doet.Een typefout in een belangrijke PDF corrigeren.Belangrijke updates aanbrengen in een verouderde PDF.Opmerkingen maken over wijzigingen die u door iemand anders in een document wilt laten aanbrengen .Een PDF converteren naar een Word- of Excel-document. Een formulier invullen en ondertekenen dat online met u is gedeeld. Een groot aantal papieren documenten converteren naar PDF’s terwijl u papierloos wordt. Complexe PDF-documenten en formulieren maken voor uw bedrijf.

Sejda PDF-editor

Sejda PDF Editor is een van de beste PDF-editors die ik persoonlijk heb gevonden en waarmee je de reeds bestaande tekst in de PDF kunt bewerken zonder een watermerk toe te voegen. De meeste editors bewerken alleen de tekst die u zelf toevoegt of ondersteunen tekstbewerking, maar gooien dan overal watermerken.

Het biedt zeer duidelijke instructies, het is moeilijk om iets te verknoeien en het is snel. Voor een niet-technisch persoon “die de technologie niet echt begrijpt of het geduld heeft om nieuwe apps te downloaden – maar je hebt nog steeds hun handtekening op willekeurige PDF’s nodig – dit is een van de beste beschikbare opties.

Met behulp van Sejda PDF Editor kunt u eenvoudig tekst extraheren en scheiden en splitsen op grootte, tekst of bladwijzer. Het maakt het ook mogelijk om tekstdocumenten om te zetten in MS Word, Excel en afbeeldingsformaten naar keuze. Het comprimeert ook de bestanden waardoor ze ruimte op de schijven kunnen besparen. Voor extra focus op beveiliging, zorgt het voor wachtwoordbeveiliging en voorkomt zo onbevoegde toegang tot de gemaakte PDF-bestanden.

PDFelement (PDF-editor)

PDFelement is een andere beste en Gratis PDF-bewerkingssoftware we hebben ontdekt dat het een gebruiksvriendelijke interface biedt waar elk tekst- en afbeeldingsformaat gemakkelijk kan worden bewerkt. Het biedt ook functies zoals het bewerken van PDF-documenten, annotaties, conversie van PDF van en naar het ene formaat naar het andere, ondertekeningstoepassing en het invullen van PDF-formulieren. We kunnen zeggen dat het een waardig alternatief is voor Adobe Acrobat, dat algemeen wordt beschouwd als de industriestandaard als het gaat om het bewerken van PDF’s.

PDFelement wordt geleverd met een gratis en betaalde versie waar de gratis versie basis PDF-oplossingen biedt en de professionele versie van PDFelement, die een uitgebreide PDF-oplossing biedt. Tijdens het gebruik van de applicatie ontdekten we dat PDFelement alle functies had, maar het beste deel dat we vonden. Het heeft OCR-technologie waarmee u bewerk/extraheer de =PDF-bestanden van het scannen.

PDFescape Online PDF-editor

PDFescape is een online PDF-editor die bijna elke professionele functie biedt, zoals tekst en afbeeldingen bewerken, paginanummers, kop- en voetteksten en watermerken toevoegen, PDF’s samenvoegen, maken en converteren, ondertekenen en certificeren en meer voor 100% gratis. Dit betekent dat het niet nodig is om de applicatie op uw pc te installeren, gewoon de webbrowser openen en u kunt de editor openen met elk besturingssysteem dat op internet is aangesloten. De service is momenteel compatibel met de browsers Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox en Opera – en u kunt hier toegang krijgen tot de webversie.

Nadat u het PDF-bestand naar de servers van PDFescape hebt geüpload, kunt u het dienovereenkomstig bewerken met behulp van hulpmiddelen zoals whiteout, tekstinvoeging, formulierveld enz. U kunt ook de documenten draaien en erop inzoomen om de gewenste kijkhoek te bereiken. Het is een eenvoudige taak, en u zult genieten van het bewerken. En het beste deel van het gebruik van PDFescape is dat wanneer u klaar bent met bewerken, u de PDF naar uw computer kunt downloaden zonder ooit een gebruikersaccount te hoeven maken.

Er is ook een desktopversie die dezelfde functionaliteit biedt zonder dat een internetverbinding nodig is. Hoewel de webversie gratis is, vereist de desktopversie minimaal $ 3 per maand na een proefperiode van 14 dagen.

PDFBuddy Online PDF-editor

Dit is weer een van de beste gratis PDF-editors die rechtstreeks vanuit uw webbrowser toegang hebben tot alle bewerkingsfuncties. Betekent Het is niet nodig om een ​​PDF-editor te downloaden, omdat alles online gebeurt. Open eenvoudig de officiële pagina van PDFBuddy en upload uw PDF-document. Nu kunt u transformeren, tekst toevoegen, het pengereedschap gebruiken, markeren, symbolen toevoegen en handtekeningen toevoegen aan uw PDF. U kunt de wijzigingen opslaan en de PDF in de cloud opslaan of rechtstreeks vanuit de editor downloaden. En we ontdekten dat het beste deel is dat het gebruik van PDFBuddy gebruik maakt van Secure Sockets Layer (SSL) en AES-256 bit-codering, waarbij het zich bovendien richt op gegevensbeveiliging.

FormSwift’s gratis pdf-editor

De gratis PDF-editor van FormSwift is een andere eenvoudige online PDF-editor die u kunt gebruiken zonder zelfs maar een gebruikersaccount aan te maken. Het is net zo eenvoudig als het uploaden van uw PDF-bestand naar de website en het gebruik van de menu’s bovenaan de pagina om snel enkele basisfuncties voor het bewerken van PDF’s uit te voeren voordat u het terug naar uw computer downloadt. Als u klaar bent met het bewerken van de pdf, kunt u het bestand downloaden als pdf-bestand, het rechtstreeks naar uw printer afdrukken of het pdf-bestand opslaan als een Microsoft Word DOCX-document. Het bevat alle functies die nodig zijn om een ​​PDF-document te bewerken en aan te passen, maar met de beste functie van FormSwift op formswift.com/snap kunt u snel PDF’s bewerken of ondertekenen vanaf uw telefoon door een foto van een document te maken. Je kunt het vervolgens delen of de PDF downloaden als je klaar bent. Het is niet 100% perfect, omdat de meeste dingen die via een web-app worden gedaan vlekkerig zijn, maar het werkt wel als je het geduld hebt.

Bonus: Inkscape (gratis pdf-editor)

Als je in de wereld van open source bent geweest, heb je zeker gehoord van Inkscape, een extreem populaire gratis afbeeldingsviewer en -editor, maar het bevat ook PDF-bewerkingsfuncties die de meeste toegewijde PDF-editors alleen ondersteunen in hun betaalde edities.

Inscape is een prachtig beeldbewerkingsprogramma vergelijkbaar met GIMP, Adobe Photoshop en andere afbeeldingseditors. maar zou waarschijnlijk niet moeten worden gebruikt door iemand die niet al bekend is met dit soort programma’s.

Vond u de gratis PDF-bewerkingssoftware nuttig bij het bewerken, splitsen en samenvoegen van PDF-documenten? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like