ThinkWrite Ultra Durable Pro hoofdtelefoon review: schokkend goed voor minder dan $ 25

ThinkWrite TWS200

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Verbluffend betaalbaarComfortabel Geweldig geluid voor de prijs

nadelen

Geen 1/8-inch naar 1/4-inch adapter meegeleverd Alleen bedraad Gevlochten kabel zendt contactgeluiden naar de linker oorschelp

Ons oordeel

We dachten absoluut niet dat een koptelefoon van minder dan $ 25 fatsoenlijk zou klinken, laat staan ​​goed. Maar de ultra betaalbare TW200 wel. Geen audiofiele kwaliteit, hoor, maar sonore genoeg voor dagelijks luisteren.

Prijs bij beoordeling

$ 23,99

Beste prijzen vandaag

Hoofdtelefoon leren

$ 19,99

Amazone

$ 23,99

Free

ThinkWrite-technologieën

$ 23,99

Toen ThinkWrite me op zijn koptelefoon van $ 24 gooide, was ik sceptisch met een hoofdletter S. Natuurlijk, de audio-industrie heeft ongelooflijk steile markeringen, en dit zijn bedrade blikken, geen Bluetooth. Toch… Minder dan vijfentwintig dollar? Dat is voor wegwerpspullen die je in een supermarkt ophaalt in een luisternoodgeval – als Jones’n for tunes als zodanig zou kunnen worden geclassificeerd.

Voer de TW200 in. Mijn fout. Ze klinken goed. Veel beter dan ik had verwacht. De rest van de industrie zou zich zorgen moeten maken.

Ontwerp en specificaties

De TW200 is een middelgrote, lichtgewicht over-ear hoofdtelefoon met een minimale hoeveelheid pluisjes. De oorschelpen schuiven uit de hoofdband en scharnieren niet om ze op te bergen, de kabel (die een inline volumeregeling bevat) is gevlochten en vereist enige voorzichtigheid om knikken te voorkomen. De connector is een 1/8-inch stereotelefoonstekker en er zit geen draagtas of zelfs een 1/8-inch naar 1/4-inch adapter in de doos.

Ik noem die dingen omdat het mijn werk is, maar geen van hen zijn deal-killers in mijn boek. Ik ben voorzichtig met kabels, aangezien ik heb ontdekt dat voorzichtig omgaan met spullen de levensduur van die dingen enorm kan verlengen, en ik heb mijn eigen adapters – 1/4-inch naar 1/8-inch adapters zijn ook goedkoop als je dat niet doet.

Wat comfort betreft, voor deze prijs zul je niet weelderig worden, maar ik had gedurende enkele uren geen problemen. Er is een redelijke hoeveelheid vulling op zowel de hoofdband als de oorschelpen, en hoewel mijn oorschelpen de luidsprekerroosters raakten, was het amper. Ik heb slechtere ervaringen gehad met veel duurdere units.

Hoe klinken ze?

ThinkWrite Ultra Portable Pro TW200-hoofdtelefoon

DenkSchrijven

Audiokwaliteit is natuurlijk de vraag van $ 64.000 met een product dat zo goedkoop is. Je hebt het korte antwoord al, maar opgesplitst: ze zijn een beetje bas-y (een kenmerk dat veel luisteraars leuk vinden), het middenbereik is behoorlijk gedefinieerd en het top-end is voldoende.

Ik was het gelukkigst toen ik de EQ uitbrak en alles een paar db verhoogde van 3kHz naar 14kHz in een lichte curve, maar we hebben het hier ook over oudere, afgematte oren. Ik luisterde een goed half uur zonder de EQ en was volkomen gelukkig.

Er zit een kleine tot grote vlieg in de zalf, afhankelijk van je temperament. Alles wat langs de kabel strijkt of schraapt, is duidelijk hoorbaar in de linkeroorschelp – akoestische koppeling is de technische term. Dit fenomeen is veel luider dan bij de meeste koptelefoons, en waarschijnlijk vanwege het ruwe gevlochten oppervlak, maar niet erg genoeg om dingen te verzuren als je voorzichtig bent. Meestal zal de muziek het geluid overstemmen.

Dat gezegd hebbende, een betere kabel of een akoestische isolerende doorvoertule zou de productiekosten van ThinkWrite verhogen, maar zou gemakkelijk kunnen worden terugverdiend met een kleine verhoging van de vraagprijs.

Conclusie

Kijk, de TW200’s kosten minder dan $ 25. Je krijgt gewoon geen hoogwaardige audio voor die prijs, maar ik was meer dan OK met het geluid en het kabelgeluid is leefbaar. Gewoon niet met je vinger langs die kabel slepen en je zou blij moeten zijn.

Merk op dat ThinkWrite volgens hun literatuur groot is in de onderwijssector, een markt waar alles wordt gedaan zonder de belastingbetaler onnodig te belasten, een prioriteit is. Wat dan ook. Deze koptelefoon is een fantastische waarde.

0 Shares:
You May Also Like