Technics toont zijn SA-C600 Compact Network CD Receiver op CES

technics sa c600 top front view

Technics is op zoek naar een middenweg tussen alles-in-één compacte luidsprekersystemen en echte componentsystemen met zijn SA-C600 compacte netwerk-cd-ontvanger van $ 1.000. Naast een geïntegreerde cd-speler die van bovenaf kan worden geladen, ondersteunt dit apparaat alle belangrijke muziekstreamingservices en is het compatibel met zowel de Chromecast van Google als de AirPlay 2 multiroom-audiostandaarden van Apple.

Liefhebbers van vinyl zullen de ondersteuning voor draaitafels waarderen, dankzij een phono-ingang met bewegende magneet, en je kunt nog een digitale component toevoegen via de SPDIF-ingang, die een automatische inschakelfunctie heeft wanneer het een ingangsbron detecteert.

Wat u niet krijgt, zijn ingebouwde luidsprekers, waarmee u het apparaat kunt koppelen met uw eigen of met Technics’ SB-C600 Compact Speaker System, dat in november 2021 werd gelanceerd als het eerste product in de Premium C600-serie van het bedrijf.

De SA-C600 is bedoeld om het gemak en het gebruiksgemak van een alles-in-één systeem te bieden en tegelijkertijd een audiokwaliteit te bieden die die van een high-end componentensysteem benadert. De nieuwe unit is voorzien van de kenmerkende JENO-engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization) van Technics, die het geluid van alle audioproducten van het bedrijf bepaalt.

technics sa c600 bovenaanzicht

De SA-C600 zal beschikbaar zijn voor aankoop in februari 2022 en zal worden geleverd met de optie van een zilveren of zwarte haarlijn-geborstelde aluminium bovenplaat.

De geïntegreerde versterker van het apparaat levert 2 x 60 W bij 4 ohm met een geluidsarme voeding. U kunt de linker- en rechterkanalen afzonderlijk afstemmen op uw ruimte, en er is een extra ‘in-shelf’-instelling voor plaatsing van boekenplankluidsprekers. Er is een subwooferuitgang als je een aangedreven model aan je opstelling wilt toevoegen. U kunt verbinding maken

De SA-C600-ontvanger heeft Spotify Connect, TIDAL, Deezer en Amazon Music-streaming ingebouwd. MQA-decodering is inbegrepen. Het apparaat heeft ook toegang tot internetradio, digitale audio-uitzendingen en FM-radio.

De Technics SA-C600 receiver combineert oude formaten (draaitafel en cd) met de nieuwste online streamingmogelijkheden voor luisteraars die een veelzijdige unit willen die een betere geluidskwaliteit biedt dan een instapsysteem.

0 Shares:
You May Also Like