Technics EAH-A800 over-ear hoofdtelefoon belooft geweldige ruisonderdrukking

panasonic eah a800 profile

Panasonic zegt dat zijn nieuwe Technics EAH-A800 over-ear hoofdtelefoon ($ 350) een indrukwekkende batterijduur, uitzonderlijke ruisonderdrukking, uitstekende gesprekskwaliteit en hifi-geluid zal leveren. In een marktsegment dat wordt geleid door Sony, Bose en Bowers & Wilkins, prijst Technics de microfoons van deze hoofdtelefoon aan als een onderscheidend kenmerk.

In een tijdperk waarin steeds meer mensen thuis werken, is er een verlangen naar geweldig klinkende hoofdtelefoons die naadloos kunnen overgaan van muziek luisteren naar een Zoom-oproep. De best luisterende hoofdtelefoons in deze categorie krijgen niet altijd geweldige meldingen voor hun microfoons, dus er is een kans voor Technics om op die score te schitteren.

De EAH-A800 beschikt over vier MEMS-microfoons (micro-elektromechanische systemen) die samenwerken om de stem van de spreker tijdens een telefoongesprek vast te leggen. De microfoons combineren met de actieve ruisonderdrukkingstechnologie om achtergrondgeluid te verminderen en stemmen een driedimensionale kwaliteit te geven.

panasonic eah a800 voor

De technici van Panasonic veranderden ook het ontwerp van de microfoon om windgeruis te verminderen, met behulp van een feed-forward microfoon die diep in het apparaat is ingebed om de luchtweerstand te verbeteren en windtrillingen te minimaliseren. Er zijn meerdere kamers ontworpen om trillingen te regelen, een nieuw mesh-materiaal op de hoofdpraatmicrofoon en een windscherm op de subpraatmicrofoon.

Technics claimt “leidende” ruisonderdrukking door zijn Dual Hybrid-technologie. Dit ontwerp combineert twee paar ruisonderdrukkende functies, een analoog filter en een feedbackmicrofoon met een feed-forward microfoon en een digitaal filter in een poging om ruis zowel binnen als buiten de hoofdtelefoon te verminderen.

Aan de audiokant heeft de hoofdtelefoon een nieuwe dynamische driver van 40 mm en een diafragma met vrije rand in de koepel en rand dat is samengesteld uit verschillende meerlaagse materialen voor optimale sterkte en flexibiliteit. Technics zegt dat de akoestische regelkamer de luchtstroom regelt, zodat de driver een nauwkeurige bas en een geweldig ruimtelijk geluid kan leveren. Het bedrijf gebruikte de dunne-film-polymeer meerlaagse condensatoren van de hoogwaardige audioversterkers van Technics om een ​​stabiele stroom door de audiocircuits te garanderen, vervorming te beperken en de geluidsweergave te verbeteren. De EAH-A800 ondersteunt Bluetooth High-Resolution Audio en Sony’s LDAC-codec om audio te leveren met een resolutie van 96 kHz/24 bit.

Naast de volledige ruisonderdrukkingsinstelling biedt Technics twee transparantiemodi om gebruikers te helpen zich bewust te blijven van hun omgeving: Natural Ambient Mode vangt een breed scala aan frequenties op, wat een natuurlijker geluid van buiten oplevert waardoor de gebruiker aandacht kan besteden aan de omgeving terwijl muziek luisteren of bellen. Aandachtsmodus vermindert externe ruis op een manier die het voor de gebruiker gemakkelijker maakt om stemmen van buitenaf te horen, waardoor het gemakkelijk wordt om luchthaven- of treinaankondigingen te horen of om thuis een gesprek te voeren terwijl u naar muziek luistert. De EAH-A800-hoofdtelefoon biedt ook Bluetooth-multipoint-koppeling, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd verbinding te maken met twee apparaten, bijvoorbeeld uw smartphone en een digitale audiospeler met hoge resolutie.

0 Shares:
You May Also Like