TCL TV-nieuws CES 2022: algemene verbeteringen later dit jaar in de winkel

98r7 hero lifestyle

TCL was vaag over zijn plannen voor reguliere 2022-tv’s, en sprak in het algemeen over meer helderheid, beter contrast, snellere verversingsfrequenties, enzovoort over het hele bereik. Met andere woorden, standaardtarief voor een tv-verkoper zonder veel te laten zien op CES.

Het bedrijf gaf echter wel een aantal details over de nieuwe 85-inch X925Pro, het vlaggenschip van de XL-serie van 80-inch smart-tv’s.

De X925Pro zal beschikken over de derde generatie van TCL’s mini-LED-achtergrondverlichtingstechnologie: OD Zero. OD staat voor optische diepte; dus eigenlijk hebben we het over miniatuur-achtergrondverlichting die extra dicht bij de LCD-luiken zit. Dat zou moeten zorgen voor minder lichtuitval en meer helderheid dan we in de eerste twee generaties zagen.

x925pro ui angrt

Ook besproken was de gigantische 98-inch 98R754, een Roku-tv die voor slechts $ 8.000 wordt verkocht. Als je ‘alleen’ blancheert, weet dan dat andere tv’s in die maatcategorie nog duurder zijn.

98r7 held levensstijl

Blijf op de hoogte voor meer informatie over de 2022 TCL mainstream-modellen. Het bedrijf volgt zijn eigen tijdschema en maakt over het algemeen later in het jaar details bekend.

0 Shares:
You May Also Like