SwannBuddy Video Doorbell review: een paar geweldige functies, maar het verbaast niet

SwannBuddy Video Doorbell prior to installation

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Video-opslag aan boord geeft u de mogelijkheid om een ​​abonnement te vermijden Werkt op batterijen, maar kan worden bedraad om de batterijen vol te houden Externe bel en 32 GB microSD-kaart zijn inbegrepen

nadelen

Matige videokwaliteit Langer dan gebruikelijke vertraging bij toegang tot video Abonnement vereist om alle functies van de deurbel te ontgrendelen

Ons oordeel

Dit is geen slechte videodeurbel, maar er zijn te veel superieure alternatieven om onze sterke aanbeveling te verdienen.

Prijs bij beoordeling

$ 149,99

Beste prijzen vandaag: SwannBuddy videodeurbel

Beste koop

$ 149,99

Free

Swann Communications

$ 149,99

Amazone

Niet beschikbaar

Free

De SwannBuddy Video Doorbell heeft ingebouwde video-opslag en de mogelijkheid om op batterijen te werken, met de optie om een ​​huishoudelijke deurbel voeding te gebruiken om de batterijen opgeladen te houden.

Het apparaat is iets omvangrijker dan sommige concurrerende modellen, hoewel het er niet slecht uitziet. Bovenaan zit een camera, in het midden de deurbelknop en onderaan een bewegingssensor.

De interne video-opslag wordt verzorgd door een microSD-kaart. Er wordt een kaart van 32 GB meegeleverd, maar de camera biedt plaats aan kaarten met een capaciteit tot 128 GB. Dit is een bijzonder handige functie omdat het de noodzaak van een maandelijks cloudopslagabonnement overbodig maakt, hoewel er een beschikbaar is als je dat wilt.

Een abonnement verlengt cloudopslag van een paar dagen tot 60 dagen en activeert pakket-, huisdier- en voertuigdetectie (de standaard is alleen persoonsdetectie). Een abonnement voor één camera kost $ 2,99 per maand ($ 29,99 per jaar), of $ 9,99 per maand ($ 99,90 per jaar) voor een onbeperkt aantal Swann-camera’s.

SwannBuddy Video Deurbel pakket

Martyn Williams/Gieterij

De deurbelcamera op batterijvoeding kunnen laten werken is geweldig als je geen bestaande transformator en laagspanningsbedrading hebt. Als je besluit om hem te bedraden, is de stroombehoefte van de deurbel 5V DC/12-24V AC.

De SwannBuddy videodeurbel gebruiken

De deurbel werkte goed voor mij, maar ik worstelde met een paar problemen.

De eerste was de snelheid van detectie. Het lijkt een paar seconden te duren voordat de camera uit de slaapstand ontwaakt en begint met opnemen, tenminste als de batterij op batterijen werkt, en dat betekent dat de eerste kleine beelden van een evenement soms worden gemist. Als iemand naar je deur loopt en aanbelt en wacht, is dit waarschijnlijk niet erg, maar het kan zijn dat je iets mist als iemand langs je deur loopt of zich snel omdraait.

Mijn tweede punt van kritiek betreft de videokwaliteit. De specificatie zegt 1080p high definition, maar zo voelt het niet. Misschien is de videocompressie gewoon te hoog, maar het is behoorlijk blokkerig en ziet er niet geweldig uit wanneer ingezoomd (dit was op de maximale kwaliteitsinstelling).

Bekijk de auto in onderstaande afbeelding. Je kunt zien dat de lijnen van het lichaam niet eens recht zijn en vergeet het kenteken te lezen. Dit zou beter moeten zijn.

SwannBuddy-app met videostreams

Martyn Williams/Gieterij

Verbinding maken om een ​​clip of live-actie te zien kost ook wat tijd. Nogmaals, dit komt waarschijnlijk omdat de deurbel het grootste deel van de tijd in een diepe slaap blijft om de batterij te sparen. Dat is een goede zaak, totdat het de functionaliteit begint te beïnvloeden. Een soortgelijke ervaring hadden wij tijdens onze review van Swann Xtreem Wireless bewakingscamera’s.

Vanaf het starten van de app was de snelste die ik de live video zag verschijnen ongeveer 8 seconden – en vaak duurde het langer. Wanneer iemand aanbelt, duurt het een paar seconden voordat de waarschuwing verschijnt, dus het verschil tussen het indrukken van de deurbel en het zien van live video kan 10 tot 15 seconden zijn, en dat kan voor sommige mensen te lang zijn om in de buurt te blijven.

De deurbel kan op vier niveaus worden ingesteld om beweging te detecteren: dichtbij, gemiddeld, ver weg en maximaal. Het staat standaard op ‘sluiten’, maar ik heb het uiteindelijk op ‘gemiddeld’ ingesteld. “Ver” resulteerde in te veel waarschuwingen en “dichtbij” miste een paar dingen bij de deurbel. Zware regen ‘s nachts veroorzaakte het ook, net als het vreemde insect dat te dicht bij de deurbel vloog.

Als beweging in een bepaald gebied een probleem is, kunt u een detectiemasker instellen dat de detectie beperkt tot bepaalde delen van het beeld.

SwannBuddy-app met instellingen

Martyn Williams/Gieterij

Een van de betere eigenschappen van de SwannBuddy is een draadloze deurbel die werkt op een paar AA-batterijen. Dat betekent dat het niet beperkt is tot een bepaalde plek in uw huis en naar een andere kamer kan worden gebracht of misschien naar buiten als u de dag in de tuin doorbrengt.

De SwannBuddy videodeurbel installeren

Het installeren van de deurbel was eenvoudig. Het eerste dat u hoeft te doen, is de batterij opladen, tenzij u deze bedraadt. Dat duurde een paar uur, maar toen het eenmaal klaar was, lukte het bij de eerste poging om het op mijn wifi-netwerk te krijgen.

De SwannBuddy wordt naast je deur gemonteerd door op een kleine beugel te klikken en wordt vastgezet met een kleine schroef om diefstal te voorkomen.

SwannBuddy Video Deurbel met bel en beugel

Martyn Williams/Gieterij

Bottom line op de SwannBuddy videodeurbel

De SwannBuddy-videodeurbel kon met geen van zijn functies echt indruk maken. Er is niets bijzonders aan, maar er zijn verschillende dingen die beter kunnen, vooral de videokwaliteit en de vertraging bij het ophalen van video in de app.

Als je een bestaand Swann-beveiligingssysteem hebt, komt de SwannBuddy-deurbel meteen in je app en dat kan een dwingende reden zijn om het te kopen. Voor anderen raden we aan om andere deurbellen te evalueren voordat je een keuze maakt.

0 Shares:
You May Also Like