SunBriteTV’s outdoor Pro 2-serie 4K HDR-tv is ontworpen om de elementen te doorstaan

sunbritetv pro 2

Outdoor TV-fabrikant SunBriteTV heeft zojuist een update van zijn Pro-serie sets onthuld die niet alleen de schermhelderheid van de originele Pro-lijn verhoogt, maar ook de schermresolutie verhoogt naar 4K en HDR-functionaliteit toevoegt.

Nu te koop, de SunBriteTV Pro 2 SeriesRemove non-product link is verkrijgbaar in 49-, 55- en 65-inch maten, die respectievelijk een oogverblindende $ 5.000, $ 6.500 en $ 8.600 opleveren.

Het grootste verschil tussen de Pro 2 TV en zijn voorganger is dat de nieuwe set beschikt over 4K HDR-beelden (de oudere panelen waren maximaal 1080p), terwijl ook de helderheid werd verhoogd van 700 nits naar 1.000 nits.

De weerbestendige, waterbestendige set is uitgerust met ingebouwde verwarmings- en koelsystemen waarmee de tv kan werken bij temperaturen variërend van een kille -40 graden Fahrenheit tot een zinderende 122 graden F.

Het ontspiegelde scherm van de Pro 2 heeft een schild van gehard glas dat “frisbees kan afweren”, belooft SunBriteTV, terwijl een gepoedercoate aluminium behuizing de circuits van het scherm helpt te beschermen tegen regen, sneeuw, stof, insecten, vochtigheid en zoute lucht .

Een ingebouwde, weerbestendige mediakast met een afgedicht kabelinvoersysteem is ontworpen om settopboxen, gameconsoles en andere videobronnen te beschermen, terwijl de Enhanced Solar Tolerance (EST)-technologie van SunBriteTV voorkomt dat donkere vlekken (ook wel isotopische black-out genoemd) tijdelijk op de het scherm wanneer het te lang aan de hete zon wordt blootgesteld.

Qua connectiviteit wordt de Pro 2 van de SunBriteTV geleverd met een paar HDMI-ingangen, samen met componentvideo- en RGB-ingangen. Voor thuisinstallateurs zorgt de geïntegreerde HDBaseT-ontvanger van de Pro 2 voor de overdracht van UHD-video, audio, afstandsbedieningsgegevens en tot 100 watt elektrisch vermogen via een enkele kabel (zoals CAT6) op afstanden tot 100 meter (ongeveer 328 voeten).

Wat audio betreft, heeft de Pro 2 TV Toslink (optisch) en RCA-achtige analoge audio-uitgangen – en je zult ze moeten gebruiken, aangezien de set niet wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers. SunBriteTV biedt een afneembare, weerbestendige soundbar voor $ 175. Verwijder niet-productlink en een premium passieve soundbar voor $ 1.000. Verwijder niet-productlink.

De nieuwe outdoor-sets van SunBriteTV komen minder dan een maand nadat Samsung zijn eerste buiten-tv, de Terrace, onthulde, een 4K QLED HDR-tv met een verversingssnelheid van 120 Hz (versus 60 Hz voor de Pro 2), een anti-reflecterende matte afwerking, 2.000 nits helderheid , en een IP55-classificatie (voor beperkte bescherming tegen het binnendringen van stof en bescherming tegen waterstralen in elke richting).

Terwijl de 59 mm dikke Terrace (die begint bij $ 3.500 voor het 55-inch model) aanzienlijk dunner is dan de 115,6 mm dikke Pro 2, mist de Terrace de verwarmings- en koelsystemen van de Pro 2, evenals de ingebouwde mediakast .

0 Shares:
You May Also Like