Studenten kunnen slechts $ 1 per maand betalen voor Showtime, Epix of Lifetime

prime showtime student promo

Geld is vaak krap terwijl je op school zit, maar Amazon helpt dat te verlichten door de kosten van een abonnement op verschillende add-on-streamingservices te verlagen. Op dit moment kunnen Amazon Prime Student-leden toegang krijgen tot Showtime, Epix en de Lifetime Movie Club voor slechts $ 0,99 per maand, gedurende maximaal 12 maanden. Geen korte termijn proeven hier.

Om in aanmerking te komen, moet je een actief Amazon Prime for Students-lid zijn en je niet eerder hebben aangemeld voor een vergelijkbare promotie. (Sorry, standaard Prime-abonnees – u moet de normale prijs voor deze services betalen.) U hoeft echter geen Prime for Students-lid te zijn. In aanmerking komende studenten met een geldig .edu-e-mailadres kunnen zich gratis aanmelden voor een volledige proefperiode van zes maanden en deze services nog steeds tegen het gereduceerde tarief toevoegen. Wanneer u zich aanmeldt, zou u het tarief van $ 0,99 duidelijk op de pagina moeten zien.

Als een toegevoegde bonus, als je een bestaande Amazon Prime Student-abonnee bent, tellen “No Rush Shipping Credits” mee als betaling voor deze services, die automatisch door Amazon zouden moeten worden toegepast.

Van de drie services zullen de meeste mensen die willen uitbreiden buiten het aanbod van Netflix, Hulu, Disney+ en HBO waarschijnlijk de voorkeur geven aan Showtime, maar je kunt je tegelijkertijd voor alle drie de services aanmelden. Om zelf te beslissen welke het beste bij je past, kun je de Showtime-, Epix- en Lifetime-catalogi met elkaar vergelijken via diensten als JustWatch.

Bekijk naast deze specifieke promotie ook de andere kortingen voor Prime Student-leden, zoals een tarief van $ 0,99 per maand voor Amazon Music Unlimited, de rivaliserende streaming-muziekservice van het bedrijf voor Spotify. En houd de komende deals in de gaten tijdens de Amazon Prime Day van dit jaar, die op 21 en 22 juni een golf van kortingen voor alle Prime-leden met zich meebrengt.

[Today’s deal: Access to Showtime, Epix, and the Lifetime Movie Club for just $0.99 per month each, for up to 12 months, for Amazon Prime Student members]
0 Shares:
You May Also Like