Stream het in Atmos met de Roku Ultra voor slechts $ 69

rokuultrahero

Als je een uitstekende set-top-streamer nodig hebt voor minder dan $ 100, dan heeft Amazon je vandaag gedekt. Op dit moment verkoopt de online retailer de Roku Ultra voor $ 69, een besparing van 31 procent op de adviesprijs en beter dan de gebruikelijke $ 92. Het is ook naar het laagste punt ooit van $ 63,35.

We hebben deze tweede generatie-versie van de Ultra bijna een jaar geleden beoordeeld, met 4 van de 5 sterren. “De Roku Ultra blijft een veilige, gemakkelijke aanbeveling voor een duurdere streamer”, zeiden we.

De Roku Ultra bevat vrijwel alles wat je nodig hebt voor streaming. Het ondersteunt 4K-resolutie, Dolby Vision en HDR10+ ondersteuning, evenals meeslepende Dolby Atmos-audio. Het biedt ook een USB-poort voor het aansluiten van externe opslag, een bekabelde ethernetverbinding en een heleboel premium streaming-apps, waaronder Apple TV, Disney+, ESPN, Hulu, Netflix, Showtime, Spotify en meer.

De afstandsbediening van de Ultra is uitgerust met een microfoon voor het zoeken naar spraak via een drukknop, terwijl je met een 3,5 mm-aansluiting het geluid door een koptelefoon kunt sturen, perfect voor luistersessies laat op de avond.

Over het algemeen geldt de Roku Ultra als een van onze favoriete streamers, en we durven te wedden dat je vóór Black Friday geen betere prijs zult zien.

[Today’s deal: Roku Ultra for $69 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like