State of Video Marketing Survey 2020: de resultaten zijn binnen!

State of Video Marketing 2020

Geschreven door <a href="https://www.wyzowl.com/author/hassanali/" target="_self" rel="noopener">Hassan Ali</a>‘  data-lazy- data-et-multi-view=

Hassan is marketingmanager bij Wyzowl. Hij is een expert in videomarketing, videosoftware, promotie & analytics.

Het einde van het jaar is altijd een drukke tijd voor ons. Terwijl veel bedrijven de feestelijke periode tegemoet gaan, zijn we ijverig bezig met het plannen en uitvoeren van onze jaarlijkse State of Video Marketing-enquête.

Het is een enquête die we sinds 2015 elk jaar publiceren en het is net zo goed een onderdeel van ons decemberregime geworden als gehakttaarten en Secret Santa!

Nu de chaos van de kerstperiode achter ons ligt – en het laatste inpakpapier en -karton eindelijk gerecycled! – we zijn klaar om uw januari op te fleuren door de resultaten te delen van wat uiteindelijk onze grootste enquête tot nu toe is geworden.

Dit jaar namen meer dan 650 mensen deel aan de enquête – onze grootste steekproef ooit. De respondenten waren een mix van marketeers en videoconsumenten, gesegmenteerd aan de hand van een voorlopige kwalificerende vraag.

Ze deelden hun mening over en ervaringen met video als marketingtool – en de resultaten waren erg interessant.

Hier is een voorproefje van onze bevindingen…

We hebben gevonden dat 92% van de marketeers die video gebruiken, zegt dat het een belangrijk onderdeel is van hun marketingstrategie. (Vanaf 91% in 2019, 85% in 2018, 82% in 2017, 88% in 2016 en 78% anno 2015.)

We ontdekten ook dat mensen gemiddeld 16 uur online video per week – een 52% stijging in de afgelopen 2 jaar.

– 86% van de mensen zou in 2020 graag meer video’s van merken willen zien.

We hebben ook zaken behandeld als…

Wat vinden mensen van het rendement dat video hen geeft op hun investering?

Wat heeft marketeers ertoe aangezet om in 2019 voor het eerst video te gebruiken?

Welke platforms gebruiken videomarketeers – welke zijn degenen om naar te kijken in 2020?

Bovendien hebben we dankzij de historische diepte van onze gegevens gegevenspunten kunnen vergelijken en kunnen analyseren hoe de sector de afgelopen 6 jaar is veranderd en geëvolueerd.

Klik hier om een ​​webpagina te zien met alle videomarketingstatistieken.

Klik hier om het pdf-rapport te downloaden.

Als u deze enquête in meer detail wilt bespreken of wilt praten over hoe Wyzowl u kan helpen met videomarketing, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

0 Shares:
You May Also Like