Staat mSpy op uw telefoon? Hoe mSpy van Android en iPhone te verwijderen?

Software voor apparaatbewaking en -tracking is de laatste tijd behoorlijk populair geworden. Deze apps kunnen echter meer doen dan alleen apparaatactiviteit controleren. Ze kunnen ook volgen fysieke locatie, nummers blokkeren om te bellenen tijdslimieten instellen voor specifieke apps.

Helaas is het nadeel voor de algemene bevolking dat apps zoals mSpy eenvoudig op het doelapparaat kunnen worden geïnstalleerd zonder medeweten van de eigenaar.

Je zou je dag kunnen doorbrengen met chatten met je vrienden en surfen op internet zonder zelfs maar te weten dat iemand je elke beweging volgt via een online dashboard.

Als je bang bent dat iemand mSpy op je telefoon heeft geïnstalleerd, is het vandaag je geluksdag. Hier is onze volledige gids over: hoe mSpy van Android en iPhone te verwijderen!

Hoe weet u of mSpy op uw telefoon staat?

Voordat u zoekt hoe u mSpy van uw telefoon kunt verwijderen, moet de allereerste stap zijn om: bepalen of mSpy is geïnstalleerd in de eerste plaats.

Android

Voor Android gebruikers, is er een gemakkelijke manier om te controleren of mSpy op uw telefoon is geïnstalleerd. Ga gewoon naar InstellingenKlik Beveiligingselecteer Apparaat beheerders of Apparaatbeheer-apps afhankelijk van je telefoonmodel en versie van het besturingssysteem, en controleer of je een app hebt met de naam Updateservice ingeschakeld. Dit is de naam die mSpy gebruikt om onopgemerkt op de achtergrond te werken. Als je deze app hebt, betekent dit dat er spyware op je telefoon is geïnstalleerd.

U kunt ook gewoon inschakelen PlayProtect op de Google Play Store en het zal u op de hoogte stellen als er mogelijk schadelijke apps op uw telefoon zijn geïnstalleerd.

Google Play Store

iPhone

Voor iPhone gebruikers, er is echt niet om nauwkeurig te zien of mSpy op uw telefoon is geïnstalleerd zonder het gebruik van apps van derden. U moet echter rekening houden met enkele verdachte veranderingen in batterijverbruik en mobiel gebruik.

mSpy verzendt voortdurend gegevens naar het online dashboard, dus u zou moeten merken dat uw batterij sneller leegloopt of dat uw telefoon meer mobiele gegevens verbruikt dan normaal. Uw telefoon kan ook heter worden dan normaal en misschien zelfs willekeurig opnieuw opstarten soms.

Apps van derden gebruiken om mSpy te detecteren

Als u openstaat voor het gebruik van apps van derden, kunt u mSpy gemakkelijker op uw telefoon detecteren.

Android

Voor Android-gebruikers kunt u de gratis app gebruiken Onherkenbaar om niet alleen mSpy op uw telefoon te detecteren, maar ook andere spyware en malware die daar op de loer kunnen liggen.

Gewoon downloaden en installeren op je telefoon en je kunt voer een volledige scan van uw apparaat uit. Als er iets verdachts of kwaadaardigs is gedetecteerd op uw apparaat, zoals: schadelijke programma’s, Trojaanse paarden, malware of spyware zoals mSpyzal Incognito u onmiddellijk op de hoogte stellen.

U wordt dan gevraagd om het verdachte programma van uw telefoon te verwijderen. Nogmaals, dit is alles gratis.

iPhone

Voor iPhone-gebruikers is er ook een app die dit en meer kan, zij het tegen een vergoeding. Het heet Certo iPhone en het is een app die gemakkelijk kan spyware en malware detecteren en verwijderen binnen enkele minuten vanaf uw telefoon.

Het kan zelfs detecteren of je iPhone was gejailbreakt zonder uw medeweten, en zal u onmiddellijk op de hoogte stellen. Certo iPhone rekent $ 29,95 per jaar voor het Basic-abonnement, $ 49,95 per jaar voor het Pro-abonnement en $ 89,95 voor het Ultimate-abonnement.

Als je maximaal drie mobiele Apple-apparaten hebt die je wilt beschermen tegen spionageogen, of het nu iPhones, iPads of iPods zijn, wil je misschien gebruik maken van een van deze abonnementen.

Hoe mSpy van Android te verwijderen

Als je mSpy van Android wilt verwijderen, is dat eigenlijk vrij eenvoudig en heb je geen app van derden nodig.

Via App Manager

  Ga naar je Instellingen en klik Beveiliging.
Ga naar Instellingen en klik op Beveiliging
  Je ziet een optie genaamd Apparaat beheerders. Klik hierop.
Apparaat beheerders
  Kijk of je een optie kunt vinden genaamd Updateservice op deze pagina, de naam die mSpy gebruikt op Android-apparaten, zoals hierboven vermeld. Als je deze optie vindt, gewoon uitvinken het. Het kan echter niet verschijnen op alle Android-telefoons. In onze ervaring verscheen het niet op een Huawei-telefoon met Android 10 geïnstalleerd. gewoon sla deze stap over als het niet op jou van toepassing is.
  Ga terug naar de eerste pagina met Instellingen en klik dit keer op de App Manager.
Klik op App-beheer
  Scroll naar beneden tot je vindt Updateservice.
Kies Updateservice
  Het ziet eruit als een normale app, met opties om te stoppen en de installatie ongedaan te maken. Klik Verwijderen om mSpy volledig van uw telefoon te verwijderen. Als de verwijderknop grijs is, moet u mogelijk teruggaan naar Apparaat beheerders en kijk of er een is Updateservice optie daar.
Klik op Verwijderen om mSpy volledig van uw telefoon te verwijderen

Via Google Play Store

De tweede optie, zoals hierboven al genoemd, is om gewoon naar Play Protect te gaan in de Google Play Store. Dit is echter een vrij onbetrouwbare methode, omdat mSpy niet elke keer wordt gedetecteerd.

  Ga naar de Google Play Store en klik op de hamburger icoon linksboven.
klik op het hamburger icoon linksboven
  Er wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven. Klik Speel beschermen.
Klik op Play Protect
  Als het wordt weergegeven, selecteert u Verwijderen.
selecteer Installatie ongedaan maken

Hoe mSpy van iPhone te verwijderen

Er zijn twee manieren waarop u mSpy van uw iPhone kunt verwijderen.

Via twee-factorenauthenticatie

Als je iPhone niet gejailbreakt is, is het heel gemakkelijk om mSpy te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is uw iCloud-wachtwoord wijzigen en twee-factor-authenticatie inschakelen. Dit zal de link tussen mSpy en uw account effectief verstoren.

Als tweefactorauthenticatie is ingeschakeld, moet mSpy om een ​​verificatiecode vragen voordat het opnieuw verbinding kan maken met uw apparaat.

  Om uw iCloud-wachtwoord te wijzigen, gaat u naar Instellingen en klik op je profiel bovenaan de pagina.
uw iCloud-wachtwoord wijzigen
  Open Wachtwoord en beveiligingwat de tweede optie op de lijst is.
Wachtwoord en beveiliging openen
  Klik Wijzig wachtwoord om uw wachtwoord te wijzigen, en twee-factor-authenticatie inschakelen als het nog niet is ingeschakeld.
twee-factor-authenticatie inschakelen

Via Cydia

Als je iPhone gejailbreakt is, is het echter een beetje moeilijker. Het vereist ook dat je een app van derden genaamd Cydia installeert.

  Open Cydia en selecteer Geïnstalleerd. Zoeken IPhoneInterne Dienst in de lijst, wat de naam is die mSpy op de iPhone gebruikt. Selecteer IPhoneInterne Dienst en klik op Bewerken. Dit geeft u de mogelijkheid om: Verwijderen de app. Het verwijderingsproces zal binnenkort beginnen.

Hoe mSpy van uw Android- en Apple-apparaten te verwijderen

Zoals u kunt zien, hoeft u niet langer bang te zijn dat u mogelijk wordt bespioneerd zonder uw toestemming. Zelfs zonder apps van derden om spyware en malware te verwijderen, is het heel goed mogelijk om weer de controle over uw apparaten te krijgen. Met deze gids weet u nu niet alleen hoe u moet detecteren, maar ook: hoe mSpy van je Android of iPhone te verwijderen!

Heeft u vragen, opmerkingen of verduidelijkingen? Laat ons je mening weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like