Spotify onthult Premium Duo-abonnement van 13 dollar per maand voor twee personen

spotify premium duo welcome page

Spotify rolt een nieuwe abonnementsoptie uit die (voor zover ik weet, tenminste) een primeur is voor het streamen van muziekdiensten: een luisterplan voor groepen voor slechts twee personen in plaats van een heel gezin.

Het Spotify Premium Duo-abonnement wordt vandaag gelanceerd in 55 markten, waaronder de VS en het Verenigd Koninkrijk, en stelt twee mensen in hetzelfde huishouden in staat om voor $ 13 per maand onbeperkt reclamevrije nummers te streamen.

Het nieuwe Premium-abonnement van Spotify zit tussen twee bestaande betaalde abonnementen in: het standaard Premium-abonnement van $ 10 per maand voor één abonnee en het Premium Family-abonnement van $ 15 per maand voor zes gezinsleden onder hetzelfde dak.

Spotify lijkt de eerste grote muziekstreamingservice te zijn die een middenweg biedt tussen zijn individuele en gezinsabonnementen. Spotify heeft ook een gratis, door advertenties ondersteunde muziekstreaminglaag.

Het nieuwe Premium Duo-abonnement van $ 13 per maand kan aantrekkelijk zijn voor stellen die liever geen $ 15 per maand uitgeven voor een abonnement voor zes personen, hoewel als je het mij vraagt, $ 12 per maand voor twee personen een beetje meer zou zijn geweest aantrekkelijk.

In ieder geval kunnen de twee abonnees met het Premium Duo-abonnement onafhankelijk van elkaar Spotify-tunes streamen, net zoals Premium Family-leden dat kunnen, en hun muziekvoorkeuren worden afzonderlijk bijgehouden. Andere Spotify Premium-voordelen zijn onder meer offline luisteren en onbeperkt overslaan.

Het Spotify-abonnement voor twee personen krijgt ook een eigen versie van de automatisch bijgewerkte Family Mix-afspeellijst, waarbij de nieuwe Duo Mix nummers serveert op basis van de muzieksmaak van beide abonnementsleden.

Je kunt deze pagina bezoeken om je aan te melden voor het nieuwe Spotify Premium Duo-abonnement, waarbij Spotify opmerkt dat degenen die nog een Spotify Premium-abonnement moeten proberen, de eerste maand gratis kunnen worden aangeboden.

Bestaande Spotify Premium-leden kunnen hun abonnement ook wijzigen in de nieuwe Premium Duo-optie, wat betekent dat je je bestaande afspeellijsten, opgeslagen nummers, podcasts en muziekaanbevelingen kunt behouden.

0 Shares:
You May Also Like