Spotify negeert limiet van 10.000 items voor opgeslagen muziekbibliotheken

spotify mobile new look

Spotify maakt een einde aan een beperking waar zijn trouwste gebruikers al jaren last van hebben: de limiet van 10.000 items voor opgeslagen nummers en albums in Spotify-muziekbibliotheken.

De vaak gevraagde wijziging heeft meer dan 12.500 stemmen opgeleverd op Spotify’s Community Ideas Exchange, volgens een bericht op Spotify’s communityblog.

Tot nu toe kregen gebruikers die probeerden meer dan 10.000 nummers, albums of afspeellijsten op te slaan een “All Filled Up” -foutmelding met de tekst: “Epic collection, friend. Er is geen ruimte meer in Uw bibliotheek. Als je meer wilt besparen, moet je enkele nummers of albums verwijderen.’

De wijziging die de limiet van 10.000 items opheft, wordt nog steeds uitgerold, dus sommige gebruikers kunnen de waarschuwing nog steeds zien als ze de limiet hebben overschreden, zei Spotify.

Spotify-bibliotheek vol bericht

Hoewel meer informele Spotify-gebruikers misschien niet wisten dat er een bibliotheeklimiet was (ik was een van hen, aangezien ik maar 243 “gelikete” nummers heb), zijn fervente Spotify-gebruikers al lang gefrustreerd door de dop, die hen dwong om doorloop en verwijder nummers en albums uit hun barstende bibliotheken voordat u nieuwe toevoegt.

“Ik gebruik Spotify sinds 2016 dagelijks en halverwege vorig jaar bereikte ik de limiet van 10k”, zei een Spotify-gebruiker op Reddit. “Sindsdien heb ik alleen maar tijdelijke oplossingen gebruikt in plaats van nummers op te slaan, wat vervelend was, en ik heb er meerdere keren over geklaagd op dit forum. Stond op dat het nu een non-issue is.”

Hoewel de limiet van 10.000 items voor opgeslagen items verdwijnt, blijven andere zeurende Spotify-beperkingen bestaan. Om te beginnen kun je nog steeds maar 10.000 items in een afspeellijst hebben. Je kunt ook maximaal 10.000 nummers downloaden op vijf apparaten om offline te luisteren.

0 Shares:
You May Also Like