SpinOne-platformbeoordeling 2022 | Is dit de beste oplossing voor gegevensbescherming voor bedrijven?

In het moderne internettijdperk kunnen bedrijven gemakkelijk gebruik maken van onlinediensten. Er zijn echter geen platforms die van nature immuun zijn voor datalekken, ransomware-aanvallen, het binnendringen van hackers, enz. Daarom is investeren in krachtige SaaS-software voor gegevensbescherming cruciaal.

SpinOne-productdetails

De SpinOne-software is een best beoordeelde SaaS-oplossing voor gegevensbescherming in de branche. Dit platform is ontworpen om beveiligingsservices te leveren voor Google Workspace, Microsoft 365, Salesforce en andere SaaS.

Algemene informatie

De SpinOne-software is een best beoordeelde SaaS-oplossing voor gegevensbescherming in de branche. Met zijn hulp kunnen bedrijven hun SaaS-oplossingen beschermen, toepassingen en gebruikersgedrag controleren, een back-up maken van alle bedrijfsgegevens en deze indien nodig ophalen, enz. Deze technologie maakt het mogelijk een selectie van gegevensgerelateerde processen te automatiseren, van het maken van back-ups tot het verwijderen van onnodige versies. zoals ransomware-detectie en -controle. Er zijn verschillende locaties voor gegevensopslag beschikbaar voor gemakkelijke toegang en beheer, aangezien deze software door bedrijven van over de hele wereld wordt gebruikt.

Waarom SpinOne SaaS-gegevensbeschermingsplatform gebruiken?

De SaaS-software voor gegevensbeveiliging biedt een breed scala aan services die op één platform zijn verzameld voor gemakkelijk beheer. Hieronder schetsen we een paar belangrijke redenen waarom u het SpinOne-platform zou moeten kiezen voor gegevensbehoud en -herstel.

SaaS Ransomware-bescherming

Ransomware-aanvallen komen vrij vaak voor wanneer bedrijven gebruik maken van handige cloudservices. Normaal gesproken kan het herstel na dergelijke aanvallen weken duren en kan de schade oplopen tot miljoenen dollars. Met SpinOne kunt u uw gegevens beveiligen met SaaS-oplossingen voor gegevensbescherming en alle herstelkosten met tot wel 90% verminderen. Bovendien wordt de totale uitvaltijd teruggebracht tot twee uur in plaats van dagen en zelfs weken. Alle potentiële bedreigingen worden gedetecteerd met behulp van AI en er worden automatisch onmiddellijke acties ondernomen om uw gegevens te beveiligen.

SaaS-toepassingsbeveiliging

Als een van de toonaangevende SaaS-platforms voor gegevensbescherming, bespaart SpinOne enorm veel tijd voor SOC-teams door app-beoordelingstools te bieden, de impact van misbruik van softwarekwetsbaarheden enz. te verminderen. Alle apps die in uw bedrijfsecosysteem zijn opgenomen, worden de hele dag gecontroleerd om mogelijke risico’s inschatten. Nalevingsfuncties zijn gespecialiseerd in het toevoegen van betrouwbare applicaties en het openen van toegang voor hen. Verbeterde zichtbaarheidsfuncties tonen alle gebruikers, wat toegang geeft voor dubieuze applicaties en alle software die door werknemers wordt gebruikt.

SaaS DLP

Wanneer u online opslag gebruikt voor uw waardevolle gegevens, moeten SaaS DLP-oplossingen worden ingebouwd om maximale bescherming te garanderen. Bij het gebruik van gedeelde opslagoplossingen is er een groot potentieel voor inbreuken op de beveiliging. Daarom maakt SpinOne het mogelijk om alle gedeelde informatie te monitoren, of deze nu binnen of buiten uw bedrijf is opgeslagen. Regelmatige rapporten kunnen worden ingesteld als u DLP-informatie wilt ontvangen op basis van uw systeem. Instellingen voor gegevenstoegang en eigendom kunnen snel en veilig worden beheerd om gedeelde informatie te beschermen.

SaaS-back-up

Moderne bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met tal van cyberdreigingen. Daarom is back-upbescherming tegen cyberaanvallen en ransomware zo belangrijk. Met de SaaS-back-upservices worden uw gegevens beveiligd met behulp van meertrapsversleuteling en efficiënt opgeslagen in een cloud. Deze back-upfuncties zijn geautomatiseerd om alle gegevens drie keer per dag op te slaan, waardoor de kans op verlies van informatie wordt geminimaliseerd. Gegevensherstel is mogelijk op meerdere niveaus, van een enkel bestand tot hele mappen en meer.

Ondersteunde platforms

SpinOne werkt met meerdere grote platforms die door de meeste bedrijven over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Meer dan 30 verschillende landen gebruiken internationale platforms en software zoals Microsoft 365, G Suites en Salesforce.

Google Werkruimte (G Suite)

Google Workspace is een online platform dat door veel bedrijven wordt gebruikt, wat de oplossingen zo aantrekkelijk maakt voor hackers. AI-aangedreven gelicentieerde oplossingen geleverd door SalesOne garanderen SaaS-gegevensbescherming en -herstel, wat niet alleen efficiënt is tegen malware en allerlei soorten digitale bedreigingen, maar ook bij het voorkomen van menselijke fouten. Diverse apps die gebruik maken van open autorisatie en browserextensies kunnen binnen enkele seconden worden beoordeeld.

Microsoft (Office) 365

Het is tegenwoordig onmogelijk om te werken zonder Microsoft Office-oplossingen te gebruiken. Dit feit vraagt ​​om krachtige beveiligingsmaatregelen. De SaaS-gegevensbescherming en snelle herstelservices zijn beschikbaar voor alle Microsoft 365-software. Beveiligingscontrole maakt het mogelijk om het delen van gegevens met onbevoegde gebruikers te beperken.

Verkoopsteam

Met SpinOne is het mogelijk om uw verkoopkanalen te beschermen en alle gegevens eenvoudig te beheren. Met een enkele login is het mogelijk om toegang te krijgen tot alle aangesloten dataopslag. Verschillende API’s die in de SpinOne-services zijn opgenomen, verhogen de snelheid van hun prestaties.

Voordelen en nadelen van SpinOne Platform

Op basis van de beoordelingen van honderden klanten die SpinOne gebruiken als SaaS-oplossing voor gegevensbescherming, volgen hier enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van deze software.

Voordelen:

Concurrerende prijzen. Handige geautomatiseerde services. Snellere gegevensmigratie. Krachtige bescherming tegen ransomware en andere digitale bedreigingen. Toegankelijke interface en intuïtief ontwerp.

nadelen:

Voor het maken van back-ups van grotere bestanden is een stabiele verbinding vereist.

Conclusie

Het SpinOne-platform is een van de meest toegankelijke en hoogwaardige oplossingen op de markt voor SaaS-gegevensbescherming. Dit is een volledig geautomatiseerd platform met AI waarmee u gegevens gemakkelijk kunt beschermen, opslaan en beheren. Snelle acties bij cyberaanvallen zorgen ervoor dat alle gegevens efficiënt en binnen enkele uren kunnen worden bewaard en hersteld.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like