Speaqua Cruiser H2.0 review: deze Bluetooth-luidspreker opent flessen

cruiser h20 main

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Kleurrijk en leuk Best goed geluid – voor een flesopener IP68 stof- en waterbescherming

nadelen

Helemaal geen basgeluidGeen controle over volgende/vorige track

Ons oordeel

Deze kleine luidspreker heeft geen basrespons, maar is leuk, kleurrijk, goedkoop en opent je drankjes.

Als je iemand kent die $ 30 zou uitgeven aan een flesopener, doe hem dan een plezier en laat hem weten dat hij meer waar voor zijn geld kan krijgen met de Spequa Cruiser H2.0 Bluetooth-luidspreker. Ja, deze luidspreker in zakformaat heeft een ingebouwde flesopener. Muziek en bier – geen onbekende combinatie.

Ontwerp

Er valt niet veel te zeggen over de vorm van de Speaqua Cruiser H2.0: hij is iets kleiner dan een hockeypuck, met een diameter van 2,4 inch en een dikte van 1,5 inch. Aan de ene kant is er een luidsprekerrooster en aan de andere kant een metalen lip om een ​​fles te openen. Hij is klein genoeg om in de zak van een losse broek of zwembroek te passen, maar hij wordt ook geleverd met een koord.

Zoals het een luidspreker betaamt die op de markt wordt gebracht met een oceaanthema (zie ook de grotere Barnacle Pro van het bedrijf), heeft de Speaqua H2.0 een weersbestendigheidsclassificatie van IP68, wat betekent dat hij volledig is beschermd tegen deeltjes, bijvoorbeeld zand, en dat hij kan overleven als hij wordt ondergedompeld in tot 9,8 voet water omhoog, hoewel de fabrikant niet specificeert voor hoe lang. In onze uitgebreide uitleg lees je alles over IP-codes.

Persoonlijk zou ik kiezen voor de Cruiser H2.0 in het rustgevende, vriendelijke Tahitian Blue dat ik heb getest (zoals te zien is op de foto’s op deze pagina). Als dat niet jouw ding is, is het ook verkrijgbaar in een groot aantal andere nautische kleuren: Tripper Fish (een pseudo-psychedelisch patroon), Sea Palm (blauw), Galápagos Green, Pacific Blue, Lion Fish (geel/goud), Baja Clay (oranje-achtig), Snapper Red, Great White en Manta Ray Black.

Ik moet het aan Speaqua overhandigen. Ze weten een bedrijfsthema te kiezen en zich daaraan te houden. Ik had geraden dat ze aan de kust van Californië waren, maar het bedrijf is eigenlijk op Long Island gevestigd; dicht bij, maar niet echt op de oceaan.

cruiserh20 voor achter

De bedieningselementen voor aan/uit, beantwoorden/ophangen en volume omhoog/omlaag – plus een afdekkapje voor de USB-C-oplaadpoort – zijn rond de rand van de luidspreker geplaatst. Er wordt geen volgende/vorige track-functie genoemd in de gebruikershandleiding, of die ik kon vinden. Daar heb je je telefoon voor nodig.

Geluid en nut

Sonisch gezien reproduceert de Cruiser H2.0 zo ongeveer alles boven 200 tot 250 Hz met behoorlijke, zij het niet spectaculaire, nauwkeurigheid. Daaronder: nada, zip, zilch, nul. Als je zelfs maar een vermoeden van een dreun wilt, dan is dit niet de luidspreker voor jou. Je kunt de noten horen die de bas speelt, maar ze hebben geen enkele impact.

Met andere woorden, deze spreker zal geen sonische excellentiewedstrijden winnen. Als je de Cruiser H2.0 eerst als een flesopener/sleutelhanger ziet, dan als een luidspreker voor noodgevallen waar je gewoon een nummer moet horen en niets anders beschikbaar is, zul je er waarschijnlijk van genieten.

Ik moet ook zeggen dat hij minstens zo goed is als de eerste draagbare AM-radio die ik als kind had. Bas is geweldig, maar het is de melodie die verkoopt.

Gevolgtrekking

Neem de Cruiser H2.0 voor wat hij is: een leuke, kleurrijke gespreksaanzet die ook de dop van je ijskoude drankje zal wrikken terwijl je naar je favoriete deuntjes luistert (zonder bas). Als het nummer goed genoeg is, tik je met je voet – bas of niet. $30 is misschien iets meer dan ik ervoor zou willen betalen, maar zoals al mijn vrienden je zullen vertellen, ik ben goedkoop.

0 Shares:
You May Also Like