Soundcore Life Q35 review: geweldig uiterlijk, geluid, ruisonderdrukking

anker soundcore q35 life a

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Uitstekende actieve ruisonderdrukking Mooi, licht en comfortabelApp met EQ en slaapgeluidenBetaalbaar voor de geleverde functies en geluid

nadelen

Definitie van het middenbereik kan beter zijn Zou beter EQ’d uit de doos kunnen zijn

Ons oordeel

Voor de prijs zal het moeilijk zijn om een ​​betere styling of actieve ruisonderdrukking te vinden. Het geluid is ook erg goed, maar meer in lijn met de prijs. Maar download de app en EQ ze eerst.

De meeste audioapparatuur van Anker die ik heb beoordeeld, is gericht op het lage segment van de markt. De $ 130 Soundcore Q35 Life Bluetooth ANC-hoofdtelefoons vertegenwoordigen een andere, chiquere soort ervaring, te beginnen met een classier-dan-typische verpakking.

Ik was ook onder de indruk van het industriële ontwerp. Ik zou zelfs in de verleiding komen om ze de meest aantrekkelijke hoofdtelefoon te noemen die ik heb getest. Ze doen vaag denken aan Apple’s belachelijk dure AirPod Max’s, hoewel ze geen directe agent zijn. Het logo werd sterk “beïnvloed” door het Beats-embleem – dat is qua attributie een beetje dichterbij. Net als het Q35-modelnummer (zeer dicht bij de Bose QC35.

Als ik het uiterlijk even vergeet, moet ik waarschijnlijk vermelden dat de actieve ruisonderdrukking van de Q35 fantastisch is, en dat het geluid (na het toepassen van wat EQ met de app) redelijk goed is – vergelijkbaar met vergelijkbare geprijsde rivalen, hoewel niet helemaal van het hoogste niveau.

Ontwerp en functies

De Q35 is een over-ear hoofdtelefoon met drivers van 40 mm in diepe cups die met elkaar zijn verbonden door een comfortabele hoofdband. Ze ondersteunen Bluetooth 5 en Sony’s LDAC lossless audiocodec. Ze komen aan in een harde draagtas met een USB-A naar USB-C-kabel om op te laden, een 3,5 mm stereokabel en een vliegtuigadapter gebundeld in een handige zijden tas.

Je kunt de Q35 in twee kleuren kopen: het nachtblauwe bovenaan dit artikel en het lichtlila (Anker noemt het roze) hieronder. Iemand bij Anker begrijpt esthetiek. Geef ze loonsverhoging.

anker soundcore q35 life roze

Je vindt de plus-, min- en play/pause-knoppen, evenals een 3,5 mm-stereo-audio-aansluiting voor bekabeld gebruik, aan de onderkant van de rechter cup. Het aanraakgevoelige oppervlak van de rechtercup dient ook om ruisonderdrukking in te schakelen; ze kunnen ook worden gebruikt om te koppelen met apparaten die NFC gebruiken.

De aan/uit-/koppelknop, de stroomstatusindicator, de USB-C-oplaadpoort en de knop voor de ruisonderdrukkingsmodus bevinden zich op de linkerbeker. De laatste roept verschillende modi op, die zijn afgestemd op verschillende soorten omgevingsgeluid. Spoiler: ze werken allemaal goed.

De Q35 beschikt ook over een automatische pauzefunctie die muziek/video pauzeert wanneer je de koptelefoon afzet en weer hervat wanneer je ze weer opzet. Dubbele microfoons worden gebruikt voor telefoongesprekken en voor ruisonderdrukking (het vastleggen van omgevingsgeluid voor een fase-negatieve kopie).

In tegenstelling tot wat Anker doet, wordt hier geen kunstmatige intelligentie – het nabootsen van de menselijke geest – gebruikt. Tenzij het apparaat dat AI aanprijst filosofie met je kan bespreken, is het geen AI.

Prestatie

Het eerste wat me opviel aan de Q35 was hun sterk uitgesproken weergave van lage frequenties. Ik zette Young Jeezy aan voor Holst’s The Planets, en het klonk alsof er een subwoofer in het spel was. . Het was een beetje veel voor mijn smaak, en ik vond ook dat de high-end en de hogere middenklasse een beetje onderbelicht waren bij de standaardinstellingen.

soundcore-app q35 1

Net als bij de Motion Boom Bluetooth-luidspreker van het bedrijf, won de Q35 me echter toen ik de Soundcore-app had gebruikt om de nadruk op de frequentie aan te passen naar smaak. De genoemde EQ heeft de zaken netjes opgelost, hoewel de helderheid en definitie (dwz het vermogen om instrumenten te isoleren) van het geluidsveld nog steeds niet helemaal overeenkwam met de zeer sonore, maar problematische Drop Panda’s met hun vlakke driver. Aan de andere kant, niets anders doet het ook, en er is een prijsverschil van enkele honderden dollars in het spel.

Hoewel het geluid van de Q35 alleen maar goed is in het grote geheel, is de actieve ruisonderdrukking . Ik merkte geen verschil in het geluid met de ANC aan of uit; het doet ook heel goed werk om het omgevingsgeluid af te sluiten.

Anker’s Soundcore-app biedt een aantal vrij overtuigende natuurlijke omgevingsgeluiden (vogels, regen, wind, enz.) voor “Superior Sleep”. Als ik Anker was, zou ik de lussen verlengen tot minstens 30 seconden. De ongeveer tien seconden die ze momenteel duren, maken ze merkbaar repetitief. Aan de positieve kant, je kunt ze samen mengen om verschillende combinaties te vormen. Terwijl ik dit schrijf, gaapte ik gewoon. Repetitief of niet, het lijkt te werken. Of misschien is het gewoon een lange dag geweest.

soundcore-app q35 2

Ik kan me voorstellen dat Superior Sleep zou helpen in een vliegtuig, maar slapen met deze koptelefoon terwijl je op je zij ligt, is misschien niet de meest comfortabele ervaring.

Niet dat de Q35 over het algemeen niet comfortabel is – dat zijn ze wel. Ze zijn lichter dan de norm, met veel vulling, terwijl ze toch een strakke pasvorm behouden. Mijn oren kwamen nooit in de buurt van de luidsprekerroosters en de bovenkant van mijn hoofd voelde nooit onnodig onder druk gezet door de hoofdband. Dat laatste is een vrij zeldzame ervaring.

De looptijd was ongeveer 10 van de 40 geclaimde uren en het batterijniveau werd nog steeds aangekondigd bij het opstarten als gemiddeld. Merk op dat in mijn ervaring hoofdtelefoons zelden hun hoge eisen waarmaken; dus 10 uur is beter dan veel.

Over het algemeen zou ik het geluid van de Q35 omschrijven als sonore, maar niet bijzonder pittig. Maar ik heb nog nooit iets beters gehoord in deze prijsklasse, dus bedenk dat ik kieskeurig ben.

Gevolgtrekking

Het zou leuk zijn als het bedrijf standaard helderdere EQ-instellingen zou gebruiken; maar aangezien je dit aan bijna elke smaak kunt aanpassen, heb ik geen problemen om de Q35 aan te bevelen. Het is aantrekkelijk, klinkt goed en levert kick-toukus ANC. Dat is een zeldzame combinatie voor een hoofdtelefoon van $ 130.

0 Shares:
You May Also Like