Sony’s best-in-class hoofdtelefoon met ruisonderdrukking bereikt een historisch dieptepunt

Sony WH-1000XM3

Een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kan je helpen alle afleidende, vervelende geluiden van de wereld buiten te sluiten en je eigen kleine persoonlijke bubbel te creëren, compleet met een persoonlijke soundtrack. Natuurlijk kunnen veel van de beste paren behoorlijk duur worden, maar vandaag zijn Sony’s WH-1000XM3 ruisonderdrukkende hoofdtelefoons terug naar hun laagste punt ooit van $ 278 op Amazon, ruim onder de gebruikelijke catalogusprijs van $ 350.

We gaven Sony’s luxe hoofdtelefoon 4,5 sterren en een Editors’ Choice Award toen we ze testten, en ze regeren als onze keuze voor de beste noise-cancelling headset.

Deze premium hoofdtelefoon maakt gebruik van Bluetooth 5.0 om verbinding te maken met je apparaat en belooft tot 30 uur batterijduur na een oplaadbeurt, of tot vijf uur batterijduur na 10 minuten snel opladen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat hij leeg raakt van sap halverwege de dag. Met de ingebouwde Alexa kun je door muziek navigeren, zoekopdrachten uitvoeren en meer, met een one-touch-knop en spraakbesturing. Je kunt Google Assistant of Siri ook met één aanraking oproepen, afhankelijk van de telefoon die je hebt gekoppeld.

Deze blikjes zijn dat ook. “Sony’s Adaptive Sound Control is iets speciaals”, zeiden we. “Als deze modus is geselecteerd, controleert de hoofdtelefoon je activiteitsniveau en kiest automatisch het juiste ruisonderdrukkingsprofiel… De hoofdtelefoon van Sony leverde niet alleen een geweldige luisterervaring, zelfs bij een laag volume, maar ik was altijd in staat om situationeel bewustzijn te behouden.”

We waren ook dol op de uitstekende geluidskwaliteit, het superieure comfort en de gebruiksvriendelijke app van de Sony WX-1000XM3, zelfs voor de volle prijs. Tegen de huidige prijs zijn ze nog steeds een uitspatting – de beste kwaliteit in zijn klasse is nooit goedkoop – maar ze zullen de bank veel minder breken dan normaal.

[Today’s deal: Sony noise-cancelling headphones on Amazon for $278]
0 Shares:
You May Also Like