Sony’s 360 Reality Audio slimme luidsprekers komen binnenkort en kunnen vandaag worden gereserveerd

sony srs ra 5000 exposed

Sony’s 360 Reality Audio-technologie sloeg onze sokken uit toen we begin 2020 de implementatie van de hoofdtelefoon beoordeelden. Het audiobedrijf neemt nu pre-orders aan voor twee zelfaangedreven slimme luidsprekers die zijn objectgebaseerde meeslepende audiotechnologie kunnen leveren.

De Sony SRS-RA3000 ($ 299) en de grotere SRS-RA5000 ($ 699, hierboven afgebeeld) zullen zich bij Amazon’s Echo Studio voegen als de enige luidsprekers die 360 ​​Reality Audio-tracks kunnen decoderen, die kunnen worden gestreamd vanaf Amazon Music HD, Tidal en een weinig andere diensten. Een functie die Sony Immersive Audio Enhancement heeft genoemd, belooft een vergelijkbaar effect te leveren met normale stereotracks.

Sony srs ra 3000

De kleinere SRS-RA3000 is uitgerust met dubbele .6875-inch tweeters, een 3.125-inch full-range driver en een paar 4 x 1.5-inch passieve radiatoren. drivers, drie zijwaarts gerichte “mid”-luidsprekers van hetzelfde formaat en een 2,875-inch neerwaarts gerichte subwoofer. Het bedrijf heeft geen details vrijgegeven over welk type versterking beide luidsprekers zullen gebruiken.

Naast het streamen van muziek via Wi-Fi of Bluetooth (met SBC- en AAC-codec-ondersteuning), zijn beide modellen uitgerust met 3,5 mm aux-ingangen. Ze ondersteunen ook zowel Amazon Alexa als Google Assistant, hoewel je, net als bij de slimme luidsprekers van Sonos, moet kiezen welke je wilt activeren, omdat ze niet beide tegelijkertijd kunnen gebruiken. De nieuwe luidsprekers van Sony kunnen worden ingezet in opstellingen met meerdere kamers en ze zijn ook compatibel met zowel Chromecast als Spotify Connect.

Sony verwacht beide luidsprekers in april te leveren en we zullen de komende weken een uitgebreide review van de SRS-RA5000 hebben.

0 Shares:
You May Also Like