Sonos onthult een maanwitte versie van de draagbare Sonos Move-speaker

sonos move lunar white

Toen Sonos vorig jaar zijn allereerste draagbare luidspreker aankondigde, de Sonos Move, was deze beschikbaar in slechts één kleur: schaduwzwart. Als je hebt gewacht op een andere smaak van de Move, dan is er goed nieuws: de “maanwitte” versie van de Move is gearriveerd, samen met een bonus op het gebied van batterijduur.

Nu beschikbaar voor pre-order, de maanwitte MoveRemove non-product link is gepland om op 30 juni in Noord-Amerika en China in de verkoop te gaan, terwijl de wereldwijde territoria de nieuwe Move vanaf 7 juli zullen krijgen. Zowel de schaduwzwart als maanwit Moves wordt verkocht voor $ 399.

Naast de nieuwe kleur wist Sonos de batterijduur van de Move te verlengen tot 11 uur, goed voor een uurtje extra. De batterijboost kwam dankzij een recente software-update, vertelde een Sonos-vertegenwoordiger aan TechHive.

De Sonos Move, die afgelopen september voor het eerst werd onthuld, was de allereerste draagbare luidspreker van Sonos. De forse luidspreker van zes pond kan verbinding maken met zowel wifi als Bluetooth, en wordt geleverd met zowel Alexa als Google Assistant aan boord.

De Sonos Move is uitgerust met een tweeter die in een golfgeleider afvuurt om een ​​breed, omnidirectioneel geluidsbeeld te leveren, plus een aangepaste mid-woofer die rechtstreeks in de binnenkast van de Move is ingebouwd. Sterker nog, de TruePlay-functie van de luidspreker maakt gebruik van een reeks ingebouwde microfoons om de akoestiek van een kamer te analyseren en de prestaties van een luidspreker af te stemmen voor een optimaal geluid.

In onze review van de Move prezen we de speaker om zijn “fantastische audioprestaties”, “fantastische” wifi-bereik en indrukwekkende batterijduur, die nu nog beter is dankzij de recente software-update.

0 Shares:
You May Also Like