Sonos introduceert een vervangende batterij voor zijn Move slimme speaker

sonos move replacement battery kit

Wanneer de batterij in de typische Bluetooth-luidspreker het na enkele honderden oplaadcycli begeeft, blijft er een nutteloze steen over die moet worden e-cycling. Maar dat zal geen probleem zijn met de Sonos Move, omdat de fabrikant zojuist de beschikbaarheid heeft aangekondigd van een batterijvervangingsset van $ 69.

Toen we de Move in september beoordeelden, weigerde 2019 Sonos te antwoorden hoeveel oplaadcycli kopers mogen verwachten dat de batterij meegaat. Ze vertelden ons echter dat de luidspreker is ontworpen om geheugenproblemen te weerstaan ​​die het gevolg zijn van het op het oplaadstation laten staan, zelfs na korte perioden van gebruik.

Een firmware-update die in juli 2020 is uitgebracht, belooft de looptijd te verlengen tot 11 uur bij volledig opladen. Het bedrijf zegt nu dat je mag verwachten dat de batterij van de Move “ongeveer drie jaar of 900 oplaadbeurten meegaat”, afhankelijk van het gebruik.

De doe-het-zelf-batterijset, verkrijgbaar in zwart of “maan”-wit om bij je luidspreker te passen, bevat de batterij zelf plus vervangende schroeven en het gereedschap dat nodig is om de taak te volbrengen.

Sonos kondigde ook een tijdelijke samenwerking aan met Convoy Network, een onafhankelijk platform voor Spaanstalige audiocontent (podcasts en live audio) in Latijns-Amerika. Vanaf 12 januari hebben Sonos-gebruikers toegang tot het volledige aanbod aan content van Convoy Network zodra ze de service toevoegen aan de Sonos-app. Het bedrijf heeft niet gezegd hoe lang Convoy Network beschikbaar zal zijn voor Sonos-gebruikers.

0 Shares:
You May Also Like