Sonos-gebruikers kunnen nu de boom in elke kamer verdubbelen met een tweede Sub

two sonos subs still image

Sonos bouwt een geweldige subwoofer, maar klanten die het geluk hebben over zeer grote thuisbioscopen en luisterruimtes te beschikken – en de aangepaste installateurs die zich richten op dat grote publiek – wilden al lang de mogelijkheid hebben om Sonos Subs in te zetten. Vandaag heeft Sonos een software-update uitgebracht waarmee ze precies dat kunnen doen.

De Sonos Sub is geen conventionele luidspreker met lage frequentie-effecten in die zin dat hij niet kan worden aangesloten op een A/V-ontvanger of gekoppeld aan zomaar een soundbar. Het moet worden gebruikt in combinatie met een andere Sonos-speaker of een Sonos-versterker.

En degenen die twee Subs in hetzelfde systeem willen implementeren, moeten een Sonos Arc-, Beam- of Playbar-soundbar hebben; een Playbase-geluidsbasis; of een Sonos-versterker. Een van de Subs moet een Gen 3-model zijn, dat meer verwerkingskracht heeft, je moet de nieuwste versie van de Sonos S2-app hebben, die vandaag wordt uitgerold.

sonos union la editie 2

Ander Sonos-nieuws: het bedrijf brengt de Sonos One SL Union LA Edition opnieuw uit, een samenwerking tussen Sonos, interieurontwerper Sheila Bridges en het streetwear-merk Union LA. De spreker in beperkte oplage is gemaakt in samenwerking met Color of Change als onderdeel van het #TellBlackStories-initiatief van de organisatie. Het rooster van de luidspreker is bedrukt met het Harlem Toile-patroon van Bridges. In deze Sonos-blogpost uit 2019 lees je meer over de samenwerking. De speaker van $249 is te koop via SheilaBridges.com en UnionLosAngeles.com.

Vorige week kondigde Sonos de Arc SL Shadow Edition aan, een microfoonvrije soundbar die exclusief is voor Costco. U leest er meer over in ons eerdere nieuwsbericht.

0 Shares:
You May Also Like