Sonos Arc SL-soundbar zonder microfoon komt exclusief aan bij Costco

sonos arc exploded view 002

Sonos is stilletjes begonnen met de verkoop van een nieuwe versie van zijn Dolby Atmos-enabled Arc-soundbar die wordt geleverd zonder ingebouwde microfoon, hoewel je naar Costco moet gaan om er een te bemachtigen.

De Sonos Arc SL Shadow Edition is nu exclusief verkrijgbaar bij “deelnemende” Costco-winkels in de VS en Canada, en zal later deze maand beschikbaar zijn op Costco.com, vertelde een vertegenwoordiger van Sonos aan TechHive. De nieuwe Arc wordt verkocht voor $ 749, tegenover $ 799 voor de standaardversie (hierboven afgebeeld).

Word of the Arc SL begon zich voor het eerst te verspreiden op de Sonos-subreddit, waar Reddit-gebruikers afbeeldingen van de nieuwe soundbar in de winkelschappen plaatsten. Sonos heeft de Arc SL nog niet officieel aangekondigd en staat niet op de website van het bedrijf, maar een vertegenwoordiger van Sonos heeft het bestaan ​​ervan bevestigd.

Net als de microfoonloze Sonos One SLRemove niet-productlink, is de Arc SL identiek aan de standaard Arc, behalve door het ontbreken van een ingebouwde microfoon voor stemassistenten. Zowel Alexa als Google Assistant zijn ingebouwd in de originele Arc, hoewel je er maar één tegelijk kunt gebruiken. Je kunt de Arc SL nog steeds gebruiken met een spraakassistent als je de soundbar koppelt met een compatibele slimme luidspreker.

Naast het ontbreken van een microfoon en zijn “schaduwzwarte” kleur, biedt de Arc SL volgens Sonos “dezelfde meeslepende geluidservaring” als de standaard Arc.

We prezen de originele Arc, die in juni op de markt kwam, vanwege de “uitzonderlijke” geluidskwaliteit (een probleem met de basweergave met fouten werd vervolgens opgelost via een software-update). Dat gezegd hebbende, waren we teleurgesteld dat het maar een enkele HDMI-ingang heeft, wat gierig lijkt voor een soundbar van $ 800.

De nieuwe Arc SL is misschien een goede keuze voor shoppers van soundbars die de geluidskwaliteit van de standaard Arc willen zonder dat spraakassistenten meeluisteren, hoewel de Arc SL met slechts $ 50 korting op de prijs van het origineel geen groot koopje is.

0 Shares:
You May Also Like