Sonos Arc-gebruikers kunnen nu het volume van Dolby Atmos-hoogte-effecten aanpassen

Sonos Arc

Als je een Sonos Arc-gebruiker bent die zijn Dolby Atmos-hoogte-aanwijzingen wil verfijnen, kun je met een zojuist uitgebrachte update van de Sonos-app precies dat doen, terwijl je ook de levensduur van de batterij van de nieuwe Sonos Roam draagbare luidspreker verbetert. .

Update 13.1 voor de Sonos S2-app is nu beschikbaar, en naast andere bugfixes en verbeteringen, voegt het de mogelijkheid toe om het volume van de Sonos Arc’s height-drivers aan te passen bij het luisteren naar inhoud met object-gebaseerd Dolby Atmos-geluid. U vindt de instelling door te navigeren naar Instellingen > Systeem > Boog > Hoogte Audio op de Sonos-app.

Net als andere voor Dolby Atmos geschikte soundbars, levert de Sonos Arc hoogte-effecten met behulp van upfiring drivers die het geluid van je plafond weerkaatsen, wat een eenvoudiger en goedkoper alternatief is voor het installeren van hoogteluidsprekers in je plafond.

Natuurlijk kunnen de vorm en hoogte van je plafond de effectiviteit van de opzwepende drivers van een soundbar veranderen. Als uw plafond te hoog, te laag of gewelfd is, kunnen de kenmerkende hoogte-signalen van Dolby Atmos-soundtracks (afhankelijk van de situatie) te diffuus of te in-your-face zijn.

Door het volume van de hoogtedrivers te kunnen aanpassen (een functie die beschikbaar is in soundbars van andere fabrikanten), kunnen Arc-gebruikers Atmos-hoogte-aanwijzingen verfijnen om te compenseren voor een te hoog of te laag plafond, hoewel een gewelfd plafond dat zou doen. waarschijnlijk nog wel een probleem. (Je kunt altijd gewoon verhuizen, toch?)

Afgelopen zomer bracht Sonos een softwarepatch uit voor de Arc die hielp om de basweergave van de soundbar te versterken, die bij de lancering “modderig” en “vervormd” klonk.

Naast de nieuwe hoogtekanaalinstelling voor de Arc, voegt de Sonos S2-update ook een oplossing toe die is ontworpen om de batterijprestaties van de Sonos Roam te “verbeteren” met Google Assistant geïnstalleerd.

sonos zwerven hoofd

Sonos is enigszins vaag geweest over het probleem met de batterijduur van de Google Assistent voor de Roam, een compacte draagbare luidspreker die vorige maand werd verzonden.

Bij de lancering zei Sonos dat het “nauw samenwerkte met onze partners bij Google om een ​​update uit te brengen die de levensduur van de batterij van de luidspreker verbetert wanneer Google Assistant is ingeschakeld.”

Ik heb de Roam getest met Alexa en Google Assistant geïnstalleerd (je kunt maar één van die twee stemassistenten tegelijk op de Roam hebben geïnstalleerd), en ik merkte geen groot verschil in de levensduur van de batterij. Maar voor wat het waard is, zouden alle Google Assistent-gerelateerde batterijproblemen die er waren op de Roam hopelijk geschiedenis moeten zijn.

0 Shares:
You May Also Like