Snoeksnijders opgelet: Apple TV-app staat nu op Nvidia Shield-spelers

apple tv nvidia shield

Als je een Nvidia Shield-gebruiker bent die graag een duik wil nemen in , of andere Apple TV+-programma’s, dan is er goed nieuws: de Apple TV-app wordt nu ondersteund op Nvidia’s streaming-videospelers en werkt ook met andere Android TV-apparaten.

De Apple TV-app is vanaf vandaag beschikbaar voor zowel Nvidia Shield als Shield Pro en biedt toegang tot Apple TV+ en Apple’s aanbod van originele programma’s, inclusief en, samen met films zoals en.

Je kunt ook films huren of kopen op iTunes en tv-afleveringen kopen, terwijl Apple TV Channels betaalde toegang biedt tot premium streamingdiensten zoals AMC+, Paramount+ en Starz.

De Apple TV-app op Nvidia-schildspelers ondersteunt zowel Dolby Vision als Dolby Atmos, om nog maar te zwijgen van de 4K-videoresolutie.

Je kunt de Google Assistent gebruiken om het afspelen van Apple TV op Shield-streamingspelers te bedienen, dus je kunt de Assistent bijvoorbeeld vragen naar een specifieke film te zoeken of de video te pauzeren.

Naast Nvidia’s Shield-apparaten is de Apple TV-app nu beschikbaar voor “het Android TV OS-ecosysteem” in het algemeen, inclusief Android TV-aangedreven streaming-apparaten van Xiaomi en TCL en Hisense TV’s, meldt 9to5Google.

De $ 150 Nvidia Shield en $ 200 Shield Pro beschikken al over de meeste grote streaming-apps, waaronder Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+, HBO Max en Peacock.

De Apple TV-app heeft ondertussen zijn weg gevonden naar verschillende apparaten van derden, waaronder Amazon Fire TV en Roku-streamingspelers (zoals de Amazon Fire TV Stick 4K en Roku Express 4K+), Chromecast met Google TV en op tv’s van LG, Samsung, Sony en Vizio. Apple TV is ook toegankelijk op PlayStation- en Xbox-gameconsoles van de laatste en huidige generatie, waaronder de PlayStation 4 en 5 en de Xbox Series X en Series S.

U kunt de Apple TV-app downloaden van de Google Play Store op de Shield, en als Apple TV+ nieuw voor u is, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode van zeven dagen.

0 Shares:
You May Also Like