SmartSlydr is een robotopener voor schuifdeuren en ramen

smartslydr petpass

Hoewel er tal van mogelijkheden zijn om draaideuren slim te maken, hebben we tot nu toe maar één oplossing gezien voor glazen schuifdeuren en ramen. Lychee Things wil daar verandering in brengen met zijn SmartSlydr, een gemotoriseerd apparaat dat te zien is op CES en dat automatisch glazen schuifdeuren en ramen kan openen en sluiten, vergelijkbaar met de Wayzn Smart Pet Door die we in 2021 hebben getest.

Lychee Things neemt nu pre-orders op zijn website met een aanbetaling van $ 50 en een verkoop tegen een prijs van $ 399, verdisconteerd van $ 449. Het bedrijf verwacht dat het product in maart wordt verzonden. Hoewel het wat duur is, kan het voor sommigen een game-changer zijn, vooral voor mensen met een handicap.

smartslydr installatie

De SmartSlydr wordt aan het deur- of raamkozijn bevestigd en stelt eigenaren in staat de deur of het raam op afstand te bedienen en waarschuwingen te ontvangen wanneer de deur of het raam open is. Een add-on-product genaamd PetPass stelt de SmartSlydr in staat om automatisch de deur voor huisdieren te openen en te sluiten wanneer u niet thuis bent.

Het apparaat kan ook als slot fungeren, zelfs als het primaire slot niet is geactiveerd, zodat gebruikers hun schuifdeuren en ramen op afstand kunnen beveiligen. Mede-oprichter Shruti Ladani zegt dat het mechanisme op dezelfde manier werkt als de elektrische ramen in een auto.

Gebruikers kunnen de SmartSlydr bedienen via de bijbehorende mobiele app of via een virtuele assistent. Alle drie de belangrijkste virtuele assistenten worden ondersteund: Alexa, Google Assistant en Siri. Een sleutelhangerafstandsbediening wordt meegeleverd met het pakket, waarmee u de glazen schuifdeur of het raam met één knop kunt bedienen.

“SmartSlydr is meer dan alleen een thuisproduct”, zegt Ladani. “Het is een slimme thuisoplossing die is gemaakt met een uitgebalanceerde combinatie van een mechanisch, hardware- en softwareontwerp voor uw dagelijkse behoeften.”

smartslydr-venster

Gebruikers kunnen een schema instellen om de deur of het raam automatisch op een bepaald tijdstip te openen en te sluiten. Een afwezigheidsmodus in de app stelt gebruikers in staat om alle ramen en deuren die met het apparaat zijn uitgerust tegelijkertijd te sluiten.

Hoewel het apparaat alleen verkrijgbaar is via de Lychee Things-website, zegt Ladani dat ze hopen samenwerkingen aan te gaan met grote bouwmarkten om ze in de detailhandel te verkopen.

Elke traditionele glazen schuifdeur of raam moet compatibel zijn met de SmartSlydr; u moet er echter voor zorgen dat de deur of het raam soepel beweegt. Hoewel de motor in de SmartSlydr krachtig is, zullen oudere glazen schuifdeuren die dat niet doen, niet goed werken.

0 Shares:
You May Also Like