SmartSHOW 3D Review: de kenmerken, voordelen en overwegingen van deze software voor diavoorstellingen

Wilt u een diavoorstelling met foto’s maken voor een belangrijk evenement? Wilt u het snel klaarmaken, misschien in 5 minuten of minder? Als u op zoek bent naar geweldige software voor diavoorstellingen waarmee u in slechts een paar minuten mooie diavoorstellingen kunt maken, bent u hier aan het juiste adres.

In … van vandaag SmartSHOW 3D beoordelingzullen we u alles vertellen wat u moet weten over dit programma voor diavoorstellingen – de functies, voordelen en de overwegingen die u moet nemen voordat u het gebruikt.

Voordelen van SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D-software voor diavoorstellingen heeft tal van voordelen voor iedereen die op zoek is naar professionele software voor diavoorstellingen. Zowel beginners als gevorderde gebruikers zullen blij zijn deze software binnen handbereik te hebben.

SmartSHOW 3D-dashboard

Met SmartSHOW 3D kunt u gemakkelijk diavoorstellingen maken in minder dan 5 minutenwat betekent dat u niet veel extra tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden van uw diavoorstellingen.

Je kunt gewoon alle foto’s verzamelen die je nodig hebt, ze in de software importeren, je sjabloon selecteren en deze exporteren naar een van de meer dan 30 beschikbare videoformaten. Het duurt letterlijk gewoon 5 minuten om een ​​diavoorstelling van 5 minuten te maken met SmartSHOW 3D!

Daarnaast hoef je ook niet te weten hoe je diavoorstellingen moet maken, zoals het programma heeft talrijke vooraf ingestelde sjablonen die u voor uw gemak kunt gebruiken.

Meer specifiek, het wordt geleverd met: 400+ effecten en sjablonen altijd voor u toegankelijk. Het heeft zelfs 200+ royaltyvrije soundtracks die u in uw diavoorstellingen kunt opnemen om ze aantrekkelijker te maken.

Het beste van alles is dat alles kan worden gedaan door gewoon slepen en neerzetten dingen in de diavoorstelling. Eerlijk gezegd, makkelijker dan dit wordt het niet.

SmartSHOW 3D Beoordeling

Installatie

SmartSHOW 3D Windows-installatie

Installatie is zeer eenvoudig. Ga gewoon naar de SmartSHOW 3D-website en download het installatieprogramma. Klik daarna op het .exe-bestand en ga verder met het installatieproces zoals u zou doen met andere Windows-toepassingen.

Let op, het programma is alleen beschikbaar voor Windows en niet voor macOS of Linux. Zolang u een Windows-besturingssysteem hebt, zou het probleemloos moeten worden geïnstalleerd.

Belangrijkste kenmerken:

SmartSHOW 3D heeft tal van voordelen die zelfs professionals zullen waarderen, maar hier zijn de belangrijkste kenmerken.

Vooraf ingestelde sjablonen

SmartSHOW 3D-vooraf ingestelde sjablonen

SmartSHOW 3D’s vooraf ingestelde sjablonen zijn misschien wel de grootste reden waarom het zo’n populaire keuze is voor beginners.

Je kunt altijd helemaal opnieuw diavoorstellingen maken, maar als je haast hebt of geen idee hebt hoe je een mooie diavoorstelling moet maken, is het erg handig om te weten dat je deze optie hebt.

Een goede zaak van de presets is dat je nog steeds veranderingen maken naar hen toe nadat u ze hebt geselecteerd voor uw diavoorstelling. Niet alle programma’s laten dit toe, wat het een groot pluspunt maakt voor SmartSHOW 3D.

Eenvoudige animaties

SmartSHOW 3D eenvoudige animatie

Animaties selecteren die u in uw diavoorstellingen kunt gebruiken, is zo eenvoudig als een van de beschikbare animaties selecteren op het programma. U hoeft niets bijzonders te doen, u hoeft letterlijk alleen maar te klikken, selecteren en de door u gekozen animaties in uw diavoorstelling te plaatsen.

3D-diavoorstellingen

SmartSHOW 3D-diavoorstellingen

Zoals de naam al aangeeft, stelt SmartSHOW 3D gebruikers in staat om: gebruik 3D-animatie, ook. Dit geldt voor alle effecten die beschikbaar zijn in de bibliotheek van het programma. Je kunt er gewoon mee spelen en kijken welke animatie het beste bij je diavoorstelling past.

Vooraf opgenomen soundtracks

Als u een Deluxe-licentie voor SmartSHOW 3D koopt, kunt u ook meer dan 200 verschillende soundtracks, royaltyvrij. U kunt deze tracks in uw diavoorstellingen opnemen om ze aantrekkelijker te maken.

Interface voor muziekverzameling

Het is belangrijk op te merken dat gebruikers die alleen de standaardversie kopen, deze optie niet hebben. Dat gezegd hebbende, je bent altijd gratis om je eigen muziek toe te voegen naar de diavoorstelling, dus het is niet echt een probleem, zolang je maar je eigen verzameling nummers hebt.

Nog een bonus voor degenen die graag muziek in hun diavoorstellingen hebben: dat kan bewerk de muziek om beter bij uw diavoorstelling te passen. En als je een preset gebruikt, hoef je je hier geen zorgen meer over te maken, want alle presets worden al geleverd met een bijpassende soundtrack.

Bewerkingstools

SmartSHOW 3D-bewerkingstools

Afgezien van de presets en de animaties, wordt het programma ook geleverd met: bewerkingstools waarmee u de mooiste diavoorstellingen kunt maken. Jij kan voeg tekst, gesproken tekst en zelfs video’s toe naar uw diavoorstellingen.

Als je naar de Dia bewerken knop, vindt u veel verschillende tools die je de kans geven om animatie af te stemmen, de achtergrond te veranderen, maskers en effecten toe te voegen, je foto’s te bewerken, enz. Het is goed genoeg voor de meeste toepassingen.

Als je de video’s grondiger wilt bewerken, moet je echter naar andere videobewerkingsprogramma’s kijken, omdat deze in dit opzicht vrij eenvoudig is.

Verschillende uitvoerformaten

SmartSHOW 3D Video maken

Met SmartSHOW 3D kunnen gebruikers: hun diavoorstelling in verschillende formaten exporteren. Je kunt ervoor kiezen om video’s in high-definition kwaliteit te maken voor mobiele apparaten, tv, computers, en je kunt ook video’s exporteren in formaten zoals MKV, MP4, MOV en meer. Als je het Deluxe-pakket hebt, kun je de diavoorstelling ook op dvd branden.

systeem vereisten

Op het moment van schrijven is SmartSHOW 3D alleen compatibel met: Windows-besturingssystemen. Maar het is compatibel met zelfs oudere Windows-versies, zoals XP en Vista. Natuurlijk is het ook compatibel met Windows 7, 8 en 10.

Prijsplannen

Qua prijsstelling is SmartSHOW 3D een van de meest betaalbare programma’s voor diavoorstellingen buiten.

Voor een eenmalige betaling van $ 39,90 kunt u de Standaard versiedie alle basisdingen bevat die je nodig zou kunnen hebben in een programma voor diavoorstellingen, zoals 150+ sjablonen, 3D-animaties en de mogelijkheid om je eigen muziek toe te voegen.

SmartSHOW 3D-betalingsplannen

Voeg $20 toe en je krijgt de luxe versiedie extra functies bevat zoals 200+ royaltyvrije nummersmeer sjablonen en de mogelijkheid om diavoorstellingen op dvd te branden.

SmartSHOW 3D biedt ook een gratis proefperiode van 10 dagen voor wie het eerst wil uitproberen alvorens te kopen. Met de gratis proefversie hebben geïnteresseerde gebruikers toegang tot alle functies die beschikbaar zijn voor standaardgebruikers. Je hebt echter geen andere keuze dan geld uit te geven als je de functies van de Deluxe-versie wilt proberen.

Wat we leuk vonden

Makkelijk te gebruiken. Er is hier bijna geen leercurve. Zelfs als het de eerste keer is dat u een diavoorstelling maakt met behulp van diavoorstellingssoftware, zult u geen problemen hebben om te begrijpen hoe SmartSHOW 3D werkt.Veel gratis extra’s. Technisch gezien is het allemaal betaald in je abonnement, maar het is nog steeds geweldig hoeveel ‘gratis’ extra’s er in dit programma zijn. Standaardgebruikers krijgen al een aanzienlijk aantal sjablonen en effecten, maar Deluxe-gebruikers krijgen nog veel meer.Betaalbare prijs. Zeker in vergelijking met zijn concurrenten is SmartSHOW 3D een redelijk betaalbare optie. Sterker nog, het is geen abonnementsmodel, dus als je eenmaal een licentie voor dit programma hebt gekocht, kun je deze voor altijd behouden.Uitvoer opties. In welk formaat u uw diavoorstelling ook wilt hebben, SmartSHOW 3D heeft het waarschijnlijk.

Wat we niet leuk vonden

Sjabloon ontwerpen. Sommige sjablonen zien er nogal oud en gedateerd uit. Geen Mac-versie. Tot nu toe is SmartSHOW 3D alleen beschikbaar voor Windows-besturingssystemen. Dit is natuurlijk een enorm nadeel, aangezien er genoeg gebruikers zijn die Macs hebben in plaats van pc’s.

Veelgestelde vragen over SmartSHOW 3D

Hoe groot moeten foto’s zijn voor SmartSHOW 3D?

Er zijn technisch geen vereiste beeldformaten voor SmartSHOW 3D, maar als je wilt dat je output in HD-kwaliteit is, moet je alleen foto’s selecteren met een resolutie van minimaal 1920×1080. Als je effecten zoals pannen en zoomen wilt toevoegen, kun je ze het beste nog groter maken, om te voorkomen dat de foto er korrelig uitziet.

Hoe stoom toevoegen in SmartSHOW 3D?

Om stoom toe te voegen, evenals andere effecten die u misschien leuk vindt, hoeft u alleen maar het tabblad Animatie te selecteren. Als je niet zeker weet welk effect of animatie het beste voor je is, heeft het programma ook tal van vooraf ingestelde stijlen die je naar hartelust kunt gebruiken.

Hoe lang duurt het om een ​​dvd te maken in SmartSHOW 3D?

Er is geen exact antwoord op deze vraag, aangezien de tijd die nodig is om een ​​diavoorstelling te converteren en op een dvd te branden afhankelijk is van twee factoren: hoe snel uw laptop is en hoe groot het bestand dat u aan het converteren bent. Als u bijvoorbeeld een groot bestand heeft met veel foto’s en soundtracks, moet u mogelijk meer tijd besteden aan het wachten tot het proces is voltooid.

SmartSHOW 3D: laatste gedachten

SmartSHOW 3D-dashboard

SmartSHOW 3D is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk programma voor diavoorstellingen dat zowel beginners als gevorderde gebruikers geen problemen zullen hebben met het gebruik. Het beste van alles is dat het tal van functies heeft die zelfs zijn duurdere concurrenten uit het water kunnen slaan.

Als u geïnteresseerd bent in het maken van meer fotodiavoorstellingen of fotofilms, dan is SmartSHOW 3D zeker een waardige keuze voor u.

Heb je nog vragen over onze SmartSHOW 3D review? Voel je vrij om je mening met ons te delen in de reacties hieronder!

SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D van AMS Software

Pluspunten

Betaalbaar in vergelijking met concurrenten Gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners Inclusief automatische opties voor beginners Biedt veel creatieve opties voor gebruikers

nadelen

Verouderde sjabloonontwerpen Alleen beperkt tot Windows OS

0 Shares:
You May Also Like