Smart home-systeembouwer Abode kondigt zijn eerste stand-alone beveiligingscamera voor thuis aan

abode outdoor indoor smart camera 1

Abode heeft een van onze favoriete op beveiliging gerichte smart home-systemen ontwikkeld en nu breidt het bedrijf zijn aanbod uit met een nieuwe slimme beveiligingscamera die kan worden geïntegreerd met zijn smart home-hubs of als een stand-alone unit kan worden gebruikt.

De Abode Outdoor/Indoor Smart Camera kan worden geconfigureerd om onderscheid te maken tussen een geautoriseerde gebruiker die het huis nadert of zich in het huis begeeft – waarbij het gezicht van de persoon wordt vergeleken met een ingebouwde database – en een vreemde of mogelijke indringer. Indien geïntegreerd met een van Abode’s smart home-systemen – de Smart Security Kit of de alles-in-één Iota Security Kit – kan de nieuwe camera worden geprogrammeerd om meer dan 100 compatibele smart home-producten te activeren, variërend van LIFX- en Philips Hue-lampen tot Yale toegangssloten.

De compactcamera is ongeveer half zo groot als een pak speelkaarten, maar zit boordevol passieve infrarood bewegingssensor om een ​​persoon te detecteren die de camera nadert, infrarood LED’s voor zicht bij weinig licht, en een microfoon en luidspreker voor tweerichtingsaudio . De groothoeklens biedt een gezichtsveld van 152 graden en de camera legt video vast met een resolutie van 1920 x 1080p. Met een IP65 weersbestendigheidsclassificatie is de Abode Outdoor/Indoor Smart Camera stofdicht en beschermd tegen waterstralen tot een mondstuk van 6,3 mm.

verblijfplaats buiten binnen slimme camera 2

Voor huiseigenaren die de camera naast hun huidige deurbel willen gebruiken, kan de camera met een meegeleverde houder worden gevoed door de bestaande kabels van de deurbel zelf. Als alternatief kunt u de camera op een buitenmuur monteren en aansluiten op een standaard buitenstopcontact. Abode zegt ook van plan te zijn de camera uit te brengen in een extra vormfactor met een deurbelknop. In combinatie met een van de hubs van Abode kunt u een naderende bezoeker een slimme lamp laten aanzetten en een waarschuwing naar uw smartphone sturen voordat de persoon ooit aanbelt.

Als je een Amazon Echo Show bezit, kan de nieuwe camera van Abode er live video naar streamen. Abode heeft de camera ook ingediend voor Apple HomeKit-certificering (de vorige smart home-producten zijn al HomeKit-gecertificeerd).

Abode verwacht dat de Outdoor/Indoor Smart Camera $ 199 zal opleveren wanneer deze later in het eerste kwartaal wordt verzonden.

0 Shares:
You May Also Like