Sluit je huis af met deze geweldige SimpliSafe Shield-deal voor huisbeveiligingssysteem

SimpliSafe sample system

Er zijn maar weinig dingen die meer waard zijn om te beschermen dan uw huis, maar investeren in een beveiligingssysteem voor het hele huis kan uw budget echt schaden. Vandaag kun je een hoop besparen op een geweldige. Best Buy verkoopt het SimpliSafe Shield-huisbeveiligingssysteem voor $ 215. Verwijder de niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 370 en de beste prijs die we ooit hebben gezien voor deze bundel.

Dit 11-delige beveiligingssysteem wordt geleverd met een hele reeks apparaten en functies om je huis te beschermen. De verbonden mobiele app is niet vereist, maar als je kiest voor een abonnement, kun je het systeem overal in- en uitschakelen, terwijl 24/7 professionele monitoring je huis in de gaten houdt, zelfs als dat niet kan. Intelligente sensoren kunnen zien of een huisdier of een persoon de kamer is binnengekomen en geven alleen een alarm af bij een teken van een menselijke indringer. Bovendien stelt Alexa-compatibiliteit u in staat om het systeem te bedienen met alleen uw stem.

Dit systeem omvat een basisstation en een toetsenbord, twee bewegingssensoren, zes ingangssensoren en een fob. In onze recensie gaven we het 4 van de 5 sterren en prezen het om zijn “eenvoudige en geavanceerde pakket”, evenals de eenvoudige installatie en abonnementsvrije optie. We hielden ook van de gemakkelijke uitbreidbaarheid via een verscheidenheid aan sensoren en add-ons, waaronder camera’s en deurbellen. Maar zelfs zonder extra uitrusting zou dit pakket elke kamer en ingang voor de meeste huizen moeten beschermen.

[Today’s deal: SimpliSafe Shield home security system for $215 at Best BuyRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like