Sling TV komt naar Vizio SmartCast TV’s

Sling TV comes to Vizio SmartCast platform

Vizio TV-bezitters staan ​​op het punt een andere manier te krijgen om live tv te kijken, waarbij Vizio aankondigt dat de Sling TV-app zijn weg vindt naar het SmartCast-platform.

Voorheen moesten Sling TV-gebruikers die live tv-programma’s naar hun Vizio-tv’s wilden streamen, deze casten via AirPlay 2 of Chromecast, of de app starten op een aangesloten streaming-videospeler.

Vizio zei dat de Sling TV-app nu wordt uitgerold naar de SmartCast-tv’s van de fabrikant, waar hij zal aansluiten bij Hulu en YouTube TV, die hun eigen live tv-apps op het platform aanbieden.

Als onderdeel van de aankondiging zegt Sling TV dat het SmartCast-gebruikers een gratis driedaagse proefversie van zijn live tv-service zal geven; volg gewoon deze link voor meer details.

Sling biedt een paar pakketten, Orange en Blue, die elk een verscheidenheid aan live tv-kanalen bundelen voor $ 35 per maand, of je kunt je aanmelden voor een combinatie van Orange en Blue voor $ 50 per maand.

De service biedt kanalen van dergelijke tv-contentaanbieders Disney/ESPN, Fox, NBC, AMC, A&E, NBA TV, NFL Network, Turner, Viacom, Showtime, Starz en Epix.

In tegenstelling tot Hulu + Live TV en YouTube TV, bevat Sling TV geen lokale tv-zenders. Maar voor $ 65 per maand vragen Hulu en YouTube aanzienlijk meer voor hun live tv-aanbod.

Vizio voegt gestaag streaming-apps toe aan zijn SmartCast-platform, waaronder opties als Apple TV+, Disney+ en Movies Anywhere.

SmartCast biedt ook een breed scala aan gratis streamingkanalen, samen met de door Pluto TV aangedreven WatchFree-service, die beschikt over meer dan 100 gratis (en door advertenties ondersteunde) nieuws-, sport-, muziek- en entertainmentkanalen.

We hebben onlangs een verhaal gepubliceerd waarin wordt beschreven hoe u kunt voorkomen dat een Vizio-tv standaard overschakelt naar SmartCast wanneer u de set inschakelt.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like