Sling TV biedt gratis toegang tot ABC News Live en enkele gezinsgerichte films en andere programma’s

free sling tv

Sling TV biedt nu snoersnijders en thuisblijvende consumenten om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, de mogelijkheid om ABC News Live gratis te streamen samen met een selectie van gezinsgerichte televisieprogramma’s.

Om van de aanbieding te profiteren, moet je een app downloaden op een Roku-, Amazon- of Android TV-apparaat. Als alternatief kunt u Sling.com bezoeken met de webbrowser Chrome, Safari of Edge, akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van het bedrijf en aangeven dat u ten minste 18 jaar oud bent.

Ik bezocht de site met een Chrome-browser en vond veel meer gratis inhoud dan ik had verwacht. Naast verschillende programma’s van ABC News (en ), plus kinderprogramma’s zoals en , waren er veel films, waaronder de uitstekende Australische western uit 2005 en de film uit 2006 met Edward Norton, Paul Giamatti en Jessica Biel. Je zult ook tv-programma’s tegenkomen, waaronder meerdere seizoenen van and

Maar niet alles wat wordt aangeboden is wat ik als gezinsvriendelijk zou beschouwen (de tv-programma’s en bijvoorbeeld en de film uit 2014). Ouders willen hun kinderen dus misschien niet zonder toezicht laten slingeren. En rijen met gratis inhoud worden op de pagina vermengd met programma’s waarvoor een abonnement vereist is, hoewel dit laatste duidelijk is gelabeld.

De betaalde versie van Sling TV is minder duur dan veel van de andere streaming-tv-services die we hebben behandeld, beginnend bij $ 30 per maand voor een beperkt aantal kanalen (je kunt onze Sling TV-recensie hier lezen). Maar het kan zijn dat u moet betalen voor zowel de Orange- als de Blue-abonnementen (elk $ 30) om alle programmering te krijgen die zijn concurrenten bieden. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor een proefperiode van een maand voor een van beide plannen tegen het verlaagde tarief van $ 20 per maand.

0 Shares:
You May Also Like