SimpliSafe buiten beveiligingscamera

simplisafe outdoor security camera

Jarenlang was SimpliSafe’s enige optie voor videobewaking buitenshuis (anders dan de Video Doorbell Pro) de SimpliCam die alleen binnenshuis was verpakt in een weerbestendige rubberen hoes. Nu biedt het bedrijf eindelijk een goede, op batterijen werkende buitencamera, compleet met een weerbestendige schaal, een schijnwerper en mensendetectie.

Nu verkrijgbaar voor $ 170, de SimpliSafe Wireless Outdoor Security Camera is een slanke, cilindrische camera met een draaibare magnetische basis, Wi-Fi-connectiviteit, Alexa en Google Assistant-ondersteuning, en een oplaadbare, vervangbare batterij die belooft te leveren tussen 3 en 6 maanden levensduur van de batterij op een enkele lading.

Uitgerust met twee antennes, kan de nieuwe SimpliFi-buitencamera verbinding maken met 2,4 GHz wifi-netwerken, maar hij werkt niet zonder een SimpliSafe-basisstation. Om een ​​basisstation te krijgen, moet je een van SimpliSafe’s alarmsystemen kopen, die beginnen bij $ 230 voor een vierdelige set.

De Outdoor Security Camera heeft een gezichtsveld van 140 graden en ondersteunt HDR-videoresolutie tot 1080p (720p en 480p zijn ook opties, waarbij 720p de standaard is), evenals 8x digitale zoom.

De camera beschikt over twee soorten nachtzicht: full colour, met behulp van de ingebouwde spotlight, of zwart-wit infrarood.

Met activiteitenzones kunt u aangeven welke delen van het frame bewegingswaarschuwingen kunnen activeren, zodat u (bijvoorbeeld) uw oprit kunt opnemen en de straat of het raam van een buurman kunt uitsluiten.

De camera ondersteunt ook de detectie van mensen, maar alleen als u zich opgeeft voor een van SimpliSafe’s abonnementen. Het Self-Monitoring-abonnement van $ 10 per maand van het bedrijf biedt onbeperkte video-evenementen voor maximaal vijf camera’s, terwijl een Interactive Monitoring-abonnement van $ 25/maand 24/7 professionele monitoring, onbeperkte video-evenementen voor maximaal 10 camera’s en mobiele back-up voor de basisstation voor het geval u uw normale internetverbinding verliest.

Andere kenmerken van de buitencamera zijn onder meer tweerichtingsaudio en een sirene van 80 dB om indringers af te schrikken, terwijl ‘slimme AI’ helpt de levensduur van de batterij te verlengen (vermoedelijk door te voorkomen dat zwaaiende takken en andere willekeurige gebeurtenissen video-opnames veroorzaken).

De Outdoor Beveiligingscamera heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat hij volledige bescherming biedt tegen het binnendringen van stof, evenals weerstand tegen krachtige waterstralen vanuit elke richting. Met andere woorden, de camera zou geen problemen moeten hebben met regenachtige of besneeuwde omstandigheden, er is geen rubberen hoes nodig. (Je kunt alles over IP-codes lezen via deze link).

simplisafe buitencamera zonnepaneel

SimpliSafe verkoopt een aantal accessoires die bij zijn nieuwe buitencamera passen: een netsnoer ($ 50, ouch) voor het geval u liever niet op batterijvoeding vertrouwt, evenals extra batterijpakketten (elk $ 30).

Ondertussen is er dit najaar een zonnepaneel van $ 80 voor de camera gepland. SimpliSafe zegt dat het zonnepaneel de buitencamera van stroom moet kunnen voorzien, op voorwaarde dat het elke dag drie uur zonlicht krijgt. In de herfst komt er ook een permanente houder van $ 35 die de meegeleverde magnetische houder vervangt.

We zullen een volledige beoordeling van de SimpliSafe Outdoor Security Camera hebben zodra we tijd hebben doorgebracht met een evaluatie-eenheid.

0 Shares:
You May Also Like