Showtime komt naar de Paramount+ app: wat je moet weten

Billions TV show on Showtime

Snoersnijders hebben al lang toegang tot een scherp geprijsde Paramount + en Showtime-bundel, maar ViacomCBS (dat zichzelf binnenkort eenvoudigweg omdoopt tot Paramount) staat op het punt de twee diensten samen te voegen in een nieuwe, “naadloze” ervaring.

Het “geïntegreerde” Paramount + en Showtime-abonnement, dat later dit jaar wordt uitgerold, stelt streamers in staat om één kortingsprijs te betalen voor zowel Paramount + als Showtime-inhoud, maar deze keer hoeven gebruikers niet van de ene app naar de andere te springen om te kijken hun shows.

Dus, hoeveel gaat het allemaal kosten, en wanneer kun je je aanmelden? Lees verder voor de details.

Het nieuwe, geïntegreerde Paramount+ en Showtime plan wordt deze zomer uitgerold

ViacomCBS-functionarissen gaven geen specifieke lanceringsdatum voor het nieuwe gecombineerde Paramount+/Showtime-aanbod, maar ze gaven ons wel een venster: deze zomer. Als je niet kunt wachten, kun je de huidige Paramount-and-Showtime-bundel pakken voor dezelfde prijs als de nieuwe versie (we praten zo over de prijzen), maar je zult te maken krijgen met twee afzonderlijke streaming-apps.

Showtime-shows zijn beschikbaar in de Paramount+-app

Wanneer de geïntegreerde ervaring arriveert, gebeurt dit in de Paramount+-app. ViacomCBS-functionarissen merkten op (volgens Deadline) dat de vernieuwde interface zich nog in het ontwerpproces bevindt. “Als je klaar bent met kijken, kun je meteen door naar het volgende seizoen van , zonder ooit de Paramount+-app te verlaten”, zegt Tom Ryan, streaming-CEO van ViacomCBS (via Variety).

De Paramount+/Showtime-bundel wordt een in-app-upgrade

In plaats van ergens anders heen te gaan om de aankomende Paramount+ en Showtime bundel te pakken, kun je je Paramount+ abonnement “eenvoudig upgraden” in de app, zei Ryan dinsdag tijdens de presentatie van ViacomCBS.

Hoeveel kost het?

De nieuwe en geïntegreerde Paramount+/Showtime-bundel kost hetzelfde als de oude. Voor $ 11,99 per maand kun je de advertentie-ondersteunde Paramount + Essential-laag krijgen met Showtime. Pony omhoog voor $ 14,99 per maand en je kunt kiezen voor de advertentievrije Paramount + Premium met Showtime.

Houd er rekening mee dat er naast de reclameblokken nog andere verschillen zijn tussen de Paramount + Essential- en Premium-niveaus, met als grootste dat alleen Premium-abonnees toegang krijgen tot hun lokale CBS-stations. U kunt hier meer lezen over de Paramount+ Essential- en Premium-lagen.

Showtime-inhoud bevat geen advertenties, punt uit

Hoewel je genoegen moet nemen met reclameblokken op Paramount + -shows als je je aanmeldt voor de Essentials-laag, is dat niet het geval met Showtime, Deadline-notities. Dus zelfs als u kiest voor de goedkopere advertentie-ondersteunde Paramount+-advertenties, is Showtime-inhoud nog steeds advertentievrij.

Je kunt nog steeds Paramount+ of Showtime alleen krijgen

Wil je geen gecombineerd Paramount+/Showtime abonnement? De bundel is optioneel voor gebruikers van Paramount+ – dus nee, we hebben het niet over een verplichte bundel zoals we vorig jaar zagen met Hulu + Live TV, die nu Disney+ en ESPN+ bundelt voor $ 5 extra, of je dat nu leuk vindt of niet.

Er zal ook nog steeds een zelfstandige Showtime-streaming-app zijn, waarbij de service op zichzelf nog steeds $ 10,99 per maand kost.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like