Sennheiser introduceert twee nieuwe hoofdtelefoons voor de Amerikaanse markt

sennheiser ie 300 staged

De wereldberoemde koptelefoonmaker Sennheiser heeft twee nieuwe modellen aangekondigd voor CES 2021. Laten we eerst eens kijken naar de IE 300, een nieuwe in-ear hoofdtelefoon (IEH), met een verfijnde versie van de 7 mm Extra Wide Band (XWB) van het bedrijf. transducer, met een geoptimaliseerde membraanfolie die natuurlijke resonanties en totale harmonische vervorming minimaliseert, die gespecificeerd is als minder dan 0,08% bij 1 kHz/94 dB.

Bovendien is de ruimte achter de transducer ontworpen om reflecties in de behuizing tot een minimum te beperken, en een resonatorkamer voor de transducer verwijdert maskerende resonanties in de gehoorgang. Het eindresultaat is een beloofde frequentierespons van 6Hz tot 20kHz (geen tolerantie gegeven). Volgens Sennheiser levert de IE 300 “heldere hoge frequenties met een subtiele en warme muzikaliteit die de zang meer intimiteit geeft.”

Natuurlijk zijn duurzaamheid en comfort niet over het hoofd gezien. De IE 300 wordt geleverd met verschillende maten siliconen en memoryfoam-oordopjes, omdat het gebruik van de juiste maat voor uw oren cruciaal is om het beste geluid uit elke IEH te halen en om de geluidsisolatie te maximaliseren. Elk oorstuk heeft een individueel verstelbare oorhaak voor stabiliteit, en de meegeleverde kabel is versterkt met para-aramide dat duizenden buigcycli kan weerstaan.

De kabel is afneembaar van elk oorstuk dankzij de vergulde Fidelity+ MMCX-connector die in een verzonken aansluiting zit voor extra trekontlasting. Daarnaast kunt u een alternatieve kabel gebruiken, inclusief gebalanceerde kabels met 2,5 of 4,4 mm connectoren die verkrijgbaar zijn als optionele accessoires.

De IE 300 zal eind januari beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $ 299,95.

Sennheiser’s nieuwste toevoeging aan zijn draadloze hoofdtelefoons is de instapmodel HD 250BT, die sinds vorig jaar in Europa verkrijgbaar is, maar nu op de Amerikaanse markt komt. Aangeprezen als “clubgeluid voor het dagelijks leven”, biedt de HD 250BT een batterijduur van 25 uur en draadloze Bluetooth 5.0-connectiviteit met ondersteuning voor hoogwaardige codecs zoals AAC en aptX. Bovendien kunt u het geluid afstemmen op uw individuele smaak met een intuïtieve equalizer die wordt aangeboden door de Smart Control-app van Sennheiser.

Sennheiser zegt dit Deze over-het-oor, gesloten hoofdtelefoon heeft een robuuste constructie, zachte oorkussens die verrassend effectieve geluidsisolatie bieden en intuïtieve ingebouwde bedieningselementen. Sterker nog, het is zeer betaalbaar met een adviesprijs van slechts $ 69,95. Net als de IE 300 zal hij eind januari beschikbaar zijn in de VS.

0 Shares:
You May Also Like