Sennheiser CX Plus echt draadloos biedt actieve ruisonderdrukking

sennheiser cx plus black

Sennheiser zegt dat zijn nieuwe CX Plus echte draadloze oortelefoon “audiofiele technologie” combineert met actieve ruisonderdrukking om omgevingsgeluid te blokkeren, plus een transparantiemodus waarmee je naar je omgeving kunt luisteren, tegen een toegankelijke catalogusprijs van $ 179,95.

De CX Plus ondersteunt Bluetooth 5.2 en is compatibel met de nieuwste draadloze codecs, waaronder SBC, AAC, aptX en aptX Adaptive, waarvan de laatste het afspelen van audiotracks met hoge resolutie (tot 48 kHz/24-bit) mogelijk maakt snelheden tot 420 Kbps. aptX Adaptive biedt ook een lage latentie, om ervoor te zorgen dat film- en tv-soundtracks synchroon blijven met video. Er worden vier maten oordopjes meegeleverd om ervoor te zorgen dat kopers een goede afdichting kunnen krijgen voor optimale audioprestaties.

Sennheiser zegt dat de nieuwe oortelefoons zullen beschikken over aanpasbare aanraakbedieningen voor het afspelen van muziek, oproepbediening en het oproepen van stemassistenten. Een Smart Pause-functie pauzeert automatisch de muziek wanneer de oordopjes worden verwijderd en wordt hervat zodra ze weer worden geplaatst. Als u een oordopje verwijdert, wordt deze ook automatisch uitgeschakeld om de batterij te sparen. De linker- en rechteroordopjes werken onafhankelijk van elkaar en kunnen afzonderlijk of als stereopaar worden gebruikt.

sennheiser cx plus wit

Het bedrijf zegt dat tussen de batterij in de oortelefoons en die in de oplaadcassette, de CX Plus echte draadloze oortelefoons 24 uur afspeeltijd moeten bieden. Een IPX4-weersbestendigheidsclassificatie betekent dat de oortelefoons worden beschermd tegen water dat uit elke richting wordt gespoten, dus trainingszweet zou geen probleem moeten zijn.

De CX Plus zal op 28 september in zwart of wit te koop zijn voor $ 179,95. We zullen een diepgaande beoordeling hebben zodra we een eval-paar in ons hoofd kunnen steken.

0 Shares:
You May Also Like