Sengled voegt Edison-stijl filament en E12-kaarslampen toe aan zijn assortiment slimme verlichting

sengled smart filament bulb

Sengled heeft een robuuste portfolio van witte en gekleurde A19 slimme lampen, om nog maar te zwijgen van een verscheidenheid aan slimme schakelaars en sensoren, maar nu onthult de maker van Zigbee-compatibele verlichtingsproducten een aantal nieuwe lampen op CES 2020: een gloeilamp en een kaarslamp, samen met een bijgewerkte hub met HomeKit-compatibiliteit.

De aankomende Edison Filament Bulb is voorzien van lineaire LED-filamenten in een doorzichtige behuizing en is ontworpen om licht uit te stralen met een warme kleurtemperatuur van 2100K. Zoek naar de stijlvolle nieuwe Sengled-gloeilampen om in winkels te landen met een prijskaartje van $ 30 voor een two-pack.

De volgende is de 16 miljoen kleuren Smart LED E12 Candle Light Bulb, die zou moeten passen in kroonluchters, plafondventilatoren en nachtverlichting. De slimme kaarslampen van Sengled zijn gepland om te verkopen voor $ 25 per stuk.

sengled slimme kaars e12 lamp

Ook nieuw voor 2020 is Sengled’s Smart Plug met Energy Monitoring. Hoewel de nieuwste slimme stekker van Sengled aanzienlijk breder is dan de vierkante, compacte slimme stekker die al in het assortiment zit, voegt de nieuwe slimme stekker de mogelijkheid toe om het energieverbruik van uw aangesloten elektronica te controleren via de Sengled Home-app, terwijl de afstandsbediening van de oudere stekker behouden blijft. en planningsfunctionaliteit. De Smart Plug met Energy Monitoring zal in de uitverkoop gaan voor een redelijke $ 20.

sengled slimme hub

Ten slotte ziet de derde generatie Sengled Smart Hub er bijna identiek uit aan de huidige versie, maar hij voegt een belangrijk kenmerk toe: ondersteuning voor Apple HomeKit, perfect voor het bedienen van je Sengled-lampen en accessoires via Siri-spraakbesturing. De vernieuwde Smart Hub kan tot 64 apparaten bedienen en biedt ook ondersteuning voor Alexa en Google Assistant.

Naast de nieuwe lampen en hardware, voegt Sengled nieuwe functionaliteit toe aan de Sengled Home-app, waaronder in totaal zes nieuwe lichteffecten, waaronder Festival, Christmas en Color Cycle.

De Sengled Home-app voegt ook nieuwe lichtplanningsopties toe, waaronder een schemer-tot-dageraadinstelling, een geofencing-functie die je lichten automatisch inschakelt wanneer je thuiskomt, en een vakantiemodus die je lampen willekeurig in- en uitschakelt terwijl je thuiskomt. je bent weg.

Er zijn geen specifieke releasedatums vastgesteld voor de nieuwste lampen en accessoires van Sengled.

0 Shares:
You May Also Like