Scoor vandaag nog de fantastische Roborock S5 Max voor slechts $ 380

roborock s5 max

Prime Day 2021 staat misschien in de boeken, maar je kunt vandaag nog steeds een uitstekende deal sluiten voor een robotstofzuiger / dweilhybride van Amazon. De Roborock S5 Max kost $ 380 nadat je de kortingsbon onder de prijs op de productpagina hebt geknipt. Deze eersteklas robovac kost meestal $ 550, dus je bespaart een coole $ 170.

We gaven de Roborock S5 Max 4,5 van de 5 sterren in onze review, en we hebben hem ook bekroond met onze Editors’ Choice award. “De Roborock S5 Max is een uitstekende hybride robotstofzuiger/dweil die de vloeren van uw huis een uitgebreide reiniging zal geven”, zeiden we.

De Roborock S5 Max heeft een maximale zuigkracht van 2000 Pa, een looptijd van maximaal 180 minuten en LiDAR-navigatie. Het werkt met Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing, zoals het starten en stoppen van vacuümsessies. De S5 Max kan ook maximaal vier niveaus van een huis in kaart brengen met individuele kamerindelingen, no-go-zones en onzichtbare muren.

Wat betreft dweilen, de robot heeft een watertankcapaciteit van 290 ml, wat volgens Roborock voldoende is om tot 2.000 vierkante voet schoon te maken. Onze recensent merkte op dat je misschien nog steeds je dweil hier en daar moet gebruiken, maar lang niet zo vaak als zonder de S5 Max op de behuizing.

[Today’s deal: Roborock S5 Max for $380 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like