Scoor nog een Amazon Echo Dot voor slechts $ 19,99 op Prime Day

echo dot 6 tips 1

Heb je nog geen Amazon Echo Dot in de badkamer? Ik maak natuurlijk een grapje, maar als je echt nog een Echo Dot voor het toilet wilt, is dit het moment.

Voor Prime Day verkoopt Amazon de derde generatie Echo Dot – dat is de hockeypuck-versie, niet de nieuwere softbal-vormige variant – voor $ 19,99 per stuk, of 50 procent korting. Dat is niet de laagste prijs ooit voor de kleinste Echo-luidspreker van Amazon, maar het is verdomd dichtbij en het is de goedkoopste in acht maanden.

Hoewel de derde generatie Echo Dot er heel anders uitziet dan zijn opvolger, is het functioneel hetzelfde apparaat, zij het met een bescheiden verbeterd geluid. Je kunt natuurlijk nog steeds met Alexa chatten, wat betekent dat je haar kunt ondervragen over je planning, weerberichten kunt krijgen, items aan je winkelwagentje kunt toevoegen en smarthome-apparaten kunt bedienen. En hoewel de geluidskwaliteit van de derde generatie Echo Dot enigszins middelmatig is, is deze zeker voldoende voor achtergrondmuziek of het luisteren naar podcasts, en je kunt altijd een externe luidspreker aansluiten via Bluetooth of de 3,5 mm audio-aansluiting aan de achterkant.

Wilt u in plaats daarvan de nieuwste, bolvormige Echo Dot krijgen? Dat is ook te koop, voor $ 24,99 (of de helft korting), terwijl de nieuwe Echo Dot with Clock vandaag wordt verkocht voor $ 34,99, of 42 procent korting.

[Today’s deal: Amazon Echo Dot (3rd Gen), $19.99 on Amazon.]

0 Shares:
You May Also Like