Scoor een robotstofzuiger voor een belachelijk goedkope $ 188, alleen vandaag

roborocke4

Het is Roborock-dag bij Amazon met een eendaagse verkoopVerwijder de niet-productlink op vijf verschillende modellen, waaronder de Roborock E4 voor een verbluffende $ 189 in plaats van de gebruikelijke $ 270. Amazon noemt het een “Epic Daily Deal” en we moeten het ermee eens zijn. De verkoop eindigt net voor middernacht op woensdag Pacific time.

De Roborock E4 heeft een maximale zuigkracht van 2.000 Pa en tot 200 minuten reinigingstijd met zijn 5.200 mAh-batterij. Roborock zegt dat dit genoeg energie is om in één keer tot 2152 vierkante voet op te ruimen. De E4 heeft ook een vuilnisbak van 640 ml en deze stofzuiger integreert met Amazon Alexa voor spraakbesturing. Als je een versie van dit vacuüm met een dweiloptie wilt, kost het je $ 240 – nog steeds een fantastische prijs, en een die meer dan $ 100 goedkoper is dan normaal.

We hebben ook de Roborock S6 gezien voor $ 420, een daling van $ 650. Dat is een geweldige korting voor een robotstofzuiger die we 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award hebben gegeven. We hielden van deze robovac vanwege zijn vermogen om de zuigkracht te vergroten wanneer hij een tapijt detecteert, zijn ondersteuning voor maximaal drie bewerkbare kaarten en als een solide performer bij zowel stofzuigen als dweilen. De Roborock-verkoop omvat ook de Roborock S65 voor dezelfde prijs als de S6.

Ten slotte kun je de Roborock E35 krijgen voor $ 224, een daling van $ 340. Dit apparaat heeft zowel stofzuig- als dweilfuncties. Het heeft een maximale zuigkracht van 2.000 Pa, app-bediening, planning en routeplanning.

Over het algemeen houden we van Roborock-stofzuigers vanwege hun algehele waarde en goede prestaties. Tegen de huidige prijzen is die waarde buiten de hitlijsten.

[Today’s deal: One-day Roborock sale at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like