Scoor drie maanden gratis Amazon Music Unlimited en Audible

amazon music and audible three months free

Als je onlangs een nieuwe hoofdtelefoon hebt gekocht, is dit de perfecte verandering om de komende drie maanden gratis audio-entertainment van hoge kwaliteit te krijgen. Amazon heeft momenteel een gratis combinatieproef van drie maanden van Amazon Music Unlimited en AudibleRemove non-product link. Nadat de proefperiode is afgelopen, betaal je elke maand $ 10 voor Amazon Music Unlimited en $ 15 per maand voor Audible. Als u niet wilt betalen, moet u opzeggen voordat de proefperiode voorbij is. Deze deal eindigt aanstaande donderdag 30 september net voor middernacht Pacific time.

Amazon Music Unlimited heeft een enorme bibliotheek met meer dan 75 miljoen nummers in audio van cd-kwaliteit, waaronder 7 miljoen nummers in 24-bits audio met hoge resolutie. Je krijgt zelfs toegang tot duizenden meeslepende Dolby Atmos Music-tracks, op voorwaarde dat je luistert met compatibele apparatuur (zoals de Amazon Echo Studio). Een abonnement geeft je ook rechten op offline luisteren, onbeperkt overslaan, afspeellijsten, stations en podcasts.

Audible biedt ondertussen een schat aan audioboeken, perfect om de klassiekers bij te praten, naar je favoriete non-fictieboeken te luisteren of je te verdiepen in die zelfhulptitel waar iedereen het over heeft. Audible heeft geen audioboek, maar het heeft de meeste titels die er toe doen.

Met Audible krijg je elke maand toegang tot één titel naar keuze. Je krijgt ook 30 procent korting op geselecteerde titels als één boek per maand niet genoeg is, en Audible heeft ook podcasts.

Als je al een aantal Amazon Fire-tablets in huis hebt, kunnen Amazon Music en Audible naadloos worden geïntegreerd met die apparaten. Geen brandweeruitrusting? Download gewoon de respectievelijke apps voor Android en iOS.

Hoe dan ook, deze proefperiode van drie maanden met twee abonnementen is een uitstekende manier om de muziek (en boeken) tot het einde van het jaar te laten stromen.

[Today’s deal: Amazon Music and Unlimited and Aubible free for three months.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like