Samsung’s Galaxy Home Mini arriveert eindelijk, maar alleen als een Galaxy S20 pre-orderbonus in Zuid-Korea

samsung galaxy home mini beta 1

Na maanden van lekken, geruchten en een down-low beta-test, heeft Samsung woensdag eindelijk zijn Galaxy Home Mini slimme luidspreker aangekondigd, maar je moet in Zuid-Korea zijn om er een te krijgen, en je zult ook moeten ponyen voor een Galaxy S20-smartphone.

Zoals TizenHelp meldt, verscheen de Galaxy Home Mini woensdag op de Zuid-Koreaanse website van Samsung als een gratis pre-orderbonus voor de Galaxy S20, die gisteren met veel tamtam werd onthuld op Samsung’s Unpacked-evenement in San Francisco. De door Bixby aangedreven Galaxy Home Mini werd helemaal niet genoemd tijdens Unpacked, evenmin als zijn grotere broer, de nog niet uitgebrachte Galaxy Home.

De Galaxy Home Mini verschijnt onder een verscheidenheid aan gratis opties voor degenen die de S20 vooraf bestellen in Zuid-Korea. Volgens TinzenHelp’s vertaling van de webpagina, kunnen mensen die de kleine nieuwe slimme luidspreker van Samsung niet willen, deze vervangen door … een gratis plaknotitieprinter.

Geruchten over de Galaxy Home Mini doen al maanden de ronde, waarbij Samsung afgelopen augustus een bètatest voor de bolvormige slimme luidspreker aankondigde.

pre-order voor samsung galaxy home mini s20

Ongeveer een week geleden kondigde een uitgelekt Samsung-persbericht een releasedatum aan voor de spreker in Zuid-Korea op woensdag. Maar hoewel de Galaxy Home Mini woensdag inderdaad op de Zuid-Koreaanse site van Samsung verscheen als een Galaxy S20-voorbestellingsbonus, is hij niet beschikbaar voor zelfstandige aankoop, of in ieder geval nog niet. Een vertegenwoordiger van Samsung vertelde vorige week aan TechHive dat ze “geen informatie” hadden om te delen of de Galaxy Home Mini in de VS of andere wereldwijde markten te koop zal zijn.

Details over de functies en mogelijkheden van de Galaxy Home Mini blijven frustrerend vaag. Volgens een aanmeldingsformulier van Samsung voor bètatests van afgelopen augustus, beschikt de luidspreker over Bixby, een ingebouwde SmartThings-hub en een “rijk geluid” met dank aan AKG, een uitloper van Harman, eigendom van Samsung.

Andere Galaxy Home Mini-lekken bevatten details over de IR-mogelijkheden van de Galaxy Home Mini, waarmee hij tv’s en andere IR-compatibele componenten zou kunnen bedienen. De lekken wezen ook op de mogelijkheid om de luidspreker te koppelen met een tweede Home Mini voor stereogeluid, audiofunctionaliteit in meerdere kamers en dubbele geïntegreerde microfoons.

Ondertussen is er nog steeds geen woord over de grotere Galaxy Home slimme luidspreker, die voor het eerst werd aangekondigd tijdens Samsung’s Unpacked-evenement in augustus 2018.

Met zes drivers, een ingebouwde subwoofer en acht microfoons, heeft de ketelvormige, driepotige Galaxy Home een ingebouwde SmartThings-hub, net als zijn kleinere broer of zus, samen met Bixby, AKG-geluid aan boord en “sound steering” technologie die is ontworpen om het geluid van de luidspreker naar u toe te richten wanneer u daarom vraagt.

Hoewel de Galaxy Home afgelopen februari op het Mobile World Congress verscheen, is hij sindsdien niet meer gezien. Het is veelzeggend dat Samsung nooit een specifieke releasedatum voor de Galaxy Home heeft aangekondigd, hoewel het verschillende zachte release-vensters miste die door Samsung-execs waren beloofd.

0 Shares:
You May Also Like