Samsung’s Freestyle 1080p-videoprojector wordt in een lichtaansluiting geschroefd

samsung the freestyle main

Met een gewicht van minder dan twee pond is Samsungs draagbare Freestyle-videoprojector ontworpen om entertainment op een groot scherm vrijwel overal te brengen, van de muur in de woonkamer tot de zijkant van een camper, en hij kan zelfs stroom halen uit een standaard stopcontact.

Vanavond aangekondigd op CES en nu beschikbaar voor pre-order, de 1080p FreestyleRemove non-product link is ongeveer zo groot als een thermoskan en wordt geleverd met een afneembare houder die 180 graden draait.

Hoewel je de Freestyle zou kunnen gebruiken met een traditioneel projectiescherm, verwacht Samsung duidelijk dat gebruikers bijna overal beelden van de Freestyle gooien – op muren, plafonds, vloeren, noem maar op.

De 1,9-pond Freestyle kan een beeld van 30 tot 100 diagonale inch projecteren en beschikt over automatische keystone-correctie (aangedreven door een drie-assige versnellingsmeter) die helpt het beeld vierkant te houden, zelfs wanneer het vanuit een hoek wordt geprojecteerd. De Freestyle heeft ook een time-of-flight sensor voor autofocus.

Samsung het freestyle-detail

Voor audio vertrouwt de Freestyle op een 360-graden driver en een passieve radiator voor (zoals Samsung het zegt) geluid van “bioscoopkwaliteit”. Nee, we hebben het hier niet over Dolby Atmos, maar met zijn passieve radiator zou je op zijn minst wat bas kunnen verwachten van de sonics van de Freestyle.

Naast de basisvideoprojectie en audiofuncties, heeft de Freestyle ook een volledige Samsung Smart TV-interface, waarmee je video kunt streamen van Netflix, Amazon en Hulu, terwijl far-field-microfoons je laten chatten met je ‘favoriete ” stemassistent, waaronder Alexa, Google Assistant en Samsung’s Bixby.

Samsung prijst de Freestyle ook aan als een sfeerlamp, waarbij de projector een “ambient” -modus heeft, terwijl een doorschijnende lensdop het licht onschadelijk maakt. De Freestyle kan zijn licht ook synchroniseren met het geluid van muziek in de buurt.

Wat stroom betreft, haalt de Freestyle sap uit een geïntegreerde USB-C-poort, en de projector ondersteunt ook USB-PD-batterijen die een output van 80 W/20 V of meer leveren.

Wat het echter nog interessanter maakt, is een optioneel basisaccessoire waarmee je de Freestyle in een standaard E26-lichtfitting kunt schroeven. Dat betekent dat je de Freestyle in een bureaulamp, een wandkandelaar of zelfs een plafondarmatuur kunt schroeven. Handig.

De Freestyle is misschien klein, maar met $ 899 is het prijskaartje behoorlijk fors. Samsung heeft geen prijzen bekendgemaakt voor het E26-basisaccessoire, noch voor een optionele waterdichte draagtas.

0 Shares:
You May Also Like