Royole, die fabrikant van opvouwbare telefoons, heeft nu een in OLED verpakte Alexa slimme luidspreker

royole smart speaker final edit

Royole’s Mirage slimme luidspreker neemt vouwschermen in een nieuwe richting: het wikkelt een volledig OLED-scherm rond de buitenkant van een cilindrische slimme luidspreker.

Herinner je je de FlexPai van Royole nog, die opvouwbare telefoon die vorig jaar op de CES werd getoond? Het oogstte veel pers voor de nieuwe rage van de opvouwbare telefoon. Welnu, Royole heeft het dit jaar opnieuw gedaan, met een 8-inch AMOLED-aanraakscherm rond een door Amazon Alexa aangedreven slimme luidspreker, de Mirage Smart Speaker.

Het is niet helemaal duidelijk hoe Royole de aanraakmogelijkheden van de Mirage zal gebruiken – over het algemeen zijn de meeste slimme luidsprekers handsfree, spraakgestuurde apparaten. De Mirage zal echter meer zijn dan alleen een slimme luidspreker, want er is een 5-megapixelcamera in verwerkt, waarmee je zowel je gezicht als je stem naar vrienden kunt stralen. De camera heeft een fysieke mute-schakelaar, hoewel Royole geen bevestiging heeft gegeven dat er een fysieke sluiter is om jezelf te verbergen. Een T-shirt of handdoek zal waarschijnlijk net zo goed werken.

Binnenin de Mirage bevinden zich drie drivers met volledig bereik en een passieve basradiator. Een paar far-field-microfoons zullen je stem opvangen en je in staat stellen om vanuit je luie stoel meer pizzabroodjes bij Amazon te bestellen.

Als je het je herinnert, waren er vragen over de vraag of Royole serieus was met het verzenden van apparaten zoals de FlexPai, of dat het bedrijf gewoon op zoek was naar partnerschappen met Amerikaanse fabrikanten. Op de CES van dit jaar heeft Royole geprobeerd om vragen te stellen met een werkelijke prijs en verzenddatum: de Mirage kost maar liefst $ 899 wanneer deze in het tweede kwartaal wordt verzonden. Dat is ongeveer de prijs van acht Echo Show 8’s, maar wie telt er?

0 Shares:
You May Also Like