Roku’s eersteklas streamer wordt nu geleverd met de beste afstandsbediening

The Roku Ultra bundle now includes the Roku Voice Remote Pro.

De Roku Ultra-bundel lijkt nu meer op het Roku Dream Team en combineert de beste streamingspeler van het bedrijf met zijn beste afstandsbediening, de Voice Remote Pro.

De geherformuleerde bundel, voor $ 99,99, is beschikbaar vanaf 15 mei, zo heeft het bedrijf vandaag aangekondigd. De originele Ultra-bundel, die bij de lancering ook $ 99,99 kostte (deze staat nu voor $ 89,99 op de Roku-website, maar is niet op voorraad) bevatte de step-down Roku Enhanced Remote.

Een Roku-vertegenwoordiger zei dat de originele bundel met de oudere afstandsbediening geleidelijk zal worden uitgefaseerd ten gunste van de nieuwe bundel.

De Voice Remote Pro, vorig jaar geïntroduceerd als een zelfstandige aankoop van $ 30, is de eerste en enige Roku-afstandsbediening met hands-free spraakbesturing (Hey Roku!) en een oplaadbare batterij.

“We voegen nog meer functies toe aan onze krachtigste speler terwijl we de prijs onder de $ 100 houden”, zegt Chris Larson, Roku’s vice-president van retailstrategie, “waardoor hoge prestaties gemakkelijk toegankelijk zijn.”

De Voice Remote Pro is nog steeds niet helemaal dromerig genoeg om het lokale CBS-filiaal op YouTube TV op te roepen met een eenvoudige spraakopdracht – Roku brengt je naar een specifieke app, dan sta je er alleen voor – maar het zit verder boordevol moderne gemakken op afstand . Je vindt er een koptelefoonaansluiting voor privé luisteren en zelfs een kleine luidspreker die een geluid laat horen als reactie op je hulpkreten (“Hey Roku, zoek mijn afstandsbediening”). Twee programmeerbare sneltoetsen vergrendelen uw favoriete spraakopdrachten. En zoals elke afstandsbediening regelt hij de stroom en het volume van je tv.

Gelukkig hoeft de Voice Remote Pro niet alles te horen. Een schuifschakelaar aan de zijkant zet de microfoon aan of uit.

De Roku Ultra ondersteunt een groot aantal functies, waaronder Dolby Vision, HDR10+, Dolby Atmos-audiodecodering, Apple AirPlay 2, Bluetooth-audio en een ethernetpoort. Dat gezegd hebbende, heeft onze recensie de Ultra bekritiseerd vanwege het ontbreken van een universele streaminggids, die wordt aangeboden door concurrenten als de Chromecast met Google TV en de TiVo Stream 4K.

0 Shares:
You May Also Like