Roku komt terug op het combineren van over-the-air kanaalgids met streaming tv-lijsten

roku ota channels programming guide

Slechts een paar dagen na de introductie van een nieuwe geïntegreerde tv-programmeergids die over-the-air tv-lijsten vermengde met meer dan 100 streaming “lineaire” tv-kanalen, zegt Roku dat het de functie terugdraait na klachten van gebruikers.

Zoals voor het eerst gemeld door The Streamable, zal de Live TV-tegel op het Roku-startscherm opnieuw worden gewijd aan over-the-air kanaallijsten, terwijl live streaming tv-kanalen toegankelijk zijn onder de Live TV Channel Guide-tegel van The Roku Channel.

Roku kondigde eerder deze week aan dat het over-the-air tv-kanaallijsten ging vouwen in zijn nieuwe Live TV Channel Guide, een DVR-achtig programmeerrooster dat tot 12 uur aan aankomende programma’s bevat voor meer dan 100 lineaire streaming tv-kanalen, waaronder premium tv-zenders zoals HBO, Showtime en Starz.

Maar hoewel het idee op papier goed klinkt, waren sommige Roku TV-gebruikers geïrriteerd dat hun favoriete over-the-air-kanalen plotseling werden vermengd met tientallen streaming-tv-kanalen, en zoals gebruikers op de Roku-subreddit opmerkten, was er geen manier om te verbergen of filter de streamingkanalen.

Hier is de officiële verklaring die Roku naar TechHive heeft gestuurd:

Roku heeft geen toekomstige plannen onthuld om opnieuw te proberen om over-the-air-kanalen te integreren met zijn nieuwe streaming-tv-programma’s, misschien met een filter of een optie om over-the-air en streaming-kanaallijsten gescheiden te houden.

0 Shares:
You May Also Like