Robotstofzuiger deal! Eufy’s BoostIQ RoboVac 11S (slank) kost slechts $ 149

eufy vac

Het komt zelden voor dat onze best beoordeelde producten in de uitverkoop gaan, maar vandaag krijg je onze eenmalige keuze voor de beste budgetrobotstofzuiger tegen de laagste prijs ooit. Inderdaad, als je nieuwsgierig bent geweest naar robotstofzuigers en je met een lage investering in deze productcategorie wilt stappen, overweeg dan Eufy’s BoostIQ RoboVac 11S (Slim) op Amazon voor $ 149Verwijder de niet-productlink, vanaf een catalogusprijs van $ 240 en de laagste die we hebben gezien.

Deze robotstofzuiger gebruikt 1300 Pa zuigkracht en een drievoudig filtersysteem om stof, kruimels, vuil en meer op te zuigen – allemaal handsfree. Met verschillende reinigingsmodi kun je hem instellen op de staat van je vloer, terwijl vooraf ingestelde stofzuigtijden je helpen bepalen hoe lang de stofzuiger moet werken. Bovendien betekent tot 100 minuten gebruik per oplaadbeurt dat hij behoorlijk wat kan schoonmaken voordat hij moet worden opgestart, terwijl een stofbox van 0,6 liter een behoorlijke hoeveelheid reinigingsvolume biedt.

Deze RoboVac scoort gemiddeld 4,4 sterren van de 5 over meer dan 1.500 gebruikersbeoordelingen op Amazon. We gaven het een solide 4 sterren in onze recensie.

[ Today’s deal: Eufy’s BoostIQ RoboVac 11S (Slim) on Amazon for $149Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like